Reklam

Ubisoft’tan komik AC: Origins hatası!

2
Assassin's Creed Origins, Xbox One X'te dinamik 4K ile çalışıyor.
Reklam

Ubisoft 2017’nin başarılı oyunlarından biri olan AC: Origins, ilk DLC içeriği ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. The Hidden Ones eklentisi ile birlikte oyuncular Eski Mısır maceralarını geliştirebilecekler. The Hidden Ones için belirlenen çıkış tarihi ise 23 Ocak. İşte tam bu noktada sorun var, çünkü Ubisoft yaptığı bir hatayla DLC’yi beklenenden çok erken bir tarihte çıkarttı.

Assassin’s Creed Origins inceleme

Ubisoft yanlışlıkla AC: Origins DLC’si yayınladı

Oyun için çıkacak olan iki büyük hikaye eklentisinden ilki olan The Hidden Ones, bizleri ana senaryonun 4 yıl sonrasına götürecek. Seviye sınırı 45’e çekilecekken, oyuncular için Sinai bölgesi kullanıma açılacak. DLC için bir hafta daha beklememiz gerekiyorken, yapılan bir hata sonrasında Xbox One oyuncuları, yeni içeriği oynayabildiklerini fark ettiler.

Reklam

Sorunu fark eden yetkililer anında DLC içeriğini yayınlanan güncelleme dosyası içerisinden çıkartarak, kullanıcıların Xbox One‘larından yeniden erişilemez duruma getirdiler. Yine de birçok kişi The Hidden Ones‘ı indirmişti ve yeni bölgeye dolaşmaya başlamıştı. Ubisoft kendi yaptığı hatanın acısını oyunculardan çıkartmadı ve hali hazırda içeriğe girmiş olanların oynayama devam edebileceklerini kendi forum sayfası üzerinden duyurdu.

:: Ubisoft’un yaptığı hata karşısındaki tavrı hakkına ne düşünüyorsunuz?

2 Yorum

Yorum yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version