Uyku problemi yaşayanlar için kulaklık çözümü

3

İlginç ve farklı çözümleriyle karşımıza çıkan Bose, uyku problemi yaşayan kişiler için de Sleepbuds adlı kulaklığını geçen yıl duyurmuştu. Bu kulaklıklar uyumakta zorluk çekenler için tasarlanmıştı ancak pil tarafında yaşanan sorundan kaynaklı olarak geri toplatılmıştı. Şimdi kulaklıklar yenilendi ve Bose Sleepbuds II duyuruldu.

Bose’tan yeni kulaklıklar ve müzik dinletebilen gözlük

Uyku problemi yaşayanlar için Bose Sleepbuds II

Uykuya dalmakta zorluk çekenlere özel geliştirilen kulaklıklar bulunuyor. Bunlar arasında yerini alan Amazfit ZenBuds, yatıştırıcı seslerle “ideal uykuya” yolculuk yapmayı sağlıyor. Bunun yanında Bose Sleepbuds de benzer bir etki yaratmayı hedefliyor.

Kulaklığın ilk versiyonu geçen yıl Kickstarter üzerinden satışa sunulmuş ve kullanıcılar tarafından da oldukça beğenilmişti. Bu uykuya yardımcı kulaklığın geliştirilmiş versiyonu tekrar satışa çıkıyor. Pil problemlerinin yaşanmaması adına dersine çalışan Bose, kulak içi formda tasarlanan bu kulaklık ile daha fazla kişiye seslenmek istiyor.

Bose Sleepbuds II

Kulaklığın alametifarikası ise dış seslerin kişiye ulaşmasını engelliyor olması. Bunun yanında 35 farklı rahatlatıcı ses ile kişinin uykuya daha rahat geçmesini sağlıyor. Daha kolay uykuya dalmak ve derin uykuya geçmek için tasarlanan kulaklık, hem Android hem de iOS tarafıyla uyumlu çalışıyor. Bir mobil uygulaması bulunan kulaklığın ayarları da buradan yapılıyor. Açacağınız sesler ve diğer ayarlar kolaylıkla yapılabiliyor.

Kulaklık teknik özellikleriyle de dikkat çekiyor. Toplamda 10 saatlik bir pil ömrüyle karşımıza çıkan Sleepbuds II, şarj kutusuyla birlikte 30 saate kadar kullanım sunuyor. IPX4 sertifikası bulunan kulaklık ilk etapta Amerika ve Kanada’da satılacak. 6 Ekim’de çıkması planlanan kulaklığın 250 dolarlık fiyat etiketiyle çıkması ve Avrupa pazarına da girmesi bekleniyor.

Kulaklık şu anda ön siparişte.

3 YORUMLAR

  1. gün içinde modem olsun telefon dalgaları olsun dış bir çok repeater lar sinyallere maruz kalıyoruz bu sonar sistem bize kulakla ulaşıyor bu sonar tınları nötralize edecek negatif iyonları yüklemek gerekebilir yalnız bunun için kulağın nefes de alması lazım kulaklıkların en büyük ihtiyacı nefes almasını sağlayacak mekanizması olmamasıdır. anıl öztürk

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version