Xperia Z2: Uzun Kullanım Testi
Yeni başlattığımız video serisi UKT ile beraber, artık akıllı telefonların uzun kullanım sürelerinden sonra bize yaşattıklarını sizlere aktarmaya devam ediyoruz.

Yeni başlattığımız video serisi UKT ile beraber, artık akıllı telefonların uzun kullanım sürelerinden sonra bize yaşattıklarını sizlere aktarmaya devam ediyoruz.
:: Sony Xperia Z3 detaylı inceleme videosu
Neden UKT?
Bir telefon ilk çıktığında sorunsuz gibi gözükse de, 2 – 3 aylık bir kullanımın ardından yaşattığı deneyimleri de paylaşmamız gerekiyor.
Örnek vermek gerekirse belli bir kullanım süresi sonunda arayüzde başlayan kasmalar, kasada olan deformeler, ortaya çıkan çeşitli hatalar ve bize sunduğu genel deneyim, bu video serimizin temel odak noktası.
Sony Xperia Z2
CES 2014’te kış aylarında tanıtılan Sony Xperia Z2, esasında daha 1 senesini doldurmamış bir model. Sony Xperia Z3’ten çok da donanım anlamında bir eksiği bulunmayan cihazın fiyatı daha uygun seviyelere gelmiş durumda.
Bakalım bu ürün, yaklaşık 2 aydır kullanan olan Ahmet Usta’ya göre nasıl bir deneyim yaşatmış? Cevap yeni UKT videomuzda. İyi seyirler.
#video_7931#
:: Sony Xperia Z2 kullananlar cihazlarla ilgili nasıl yorumlar yapıyorlar?
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (65)
Sony xperia z2 qualnom snapdragon 801 pubg oynatirmi
arkadaşlar yaklaşık 1 senedir sony xperia z2 kullanıyorum 2 kere garantiye bir kere tamiciye gitti şimdi bozuk daha da tamir ettirmiyorum çok bıktım sonyden sakın ha sakın almayın inanın sizden çok garantide veya tamircide zaman geçirisiniz hayatımda gördüğüm en kötü telefon markası sony hiçbir telefonda lafı bile olmayan sıkıntıları bu telefonda rastlarsınız .... tabi ki karar sizin bir müsibet 1000 nasihattan etkilidir
Çok geç şarj oluyor. 4 saat sürüyor. G3 dağa iyi 1 buçuk saatte doluyor. Tavsiye etmem Xperia Z2 birde kısıtlı telefon
bu telefonu galaxy s4 ile kıyaslamasi bilgilerini okudum arada uçurum var.alınır bir cihaz ki ben alacağım.
Shift delete uzmanlari ve degerli arkadaslar sony xperia z2 ve lg g3 arasinda kaliyorum lutfen yardimci olun bi arkadasim samsung e7 onerip duruyor kafam cok karisik param 1400 yorumlarinizi bekliyorum hepinize tesekkurler.
İki aydır kullanıyorum gerçekten olağan üstü bir telefon pil olsun kamera olsun performansı olsun müthiş z2 iyiki varsın
Resmen şarj yüzde yüz olduğunda 3 tane 3 saatlik film izleyebiliyorum.gerçekten tavsiye ederim. sony süper
Telefondan çok şey bekleniyor. Batarya gayet yeterli hatası var o konuda ve kamera gayet başarılı yani ne beklenebilir ki. 4k Video çekilmiyormuş zaten 1 dakikalık 4k Videoluk yer sıkıntı ve film çekecek haliniz yok ya.
Bende de android 442 varkn 2 günü.gördüğüm olyoduda
G3 mü almalıyım yoksa xperia z2 mi