Reklam
    Reklam
    Haberler

    Venus’e İz Bırak yarışması için son gün: 1 Nisan!

    Vestel, Venüs markasını daha ileriye götürmek üzere, üniversite öğrencileri arasında geçtiğimiz yıl düzenlediği yarışma, Venus’e İz Bırak adıyla bu yıl da devam ediyor.
    vestel venüs

    Vestel, Venus markasını daha ileriye götürmek üzere, üniversite öğrencileri arasında geçtiğimiz yıl ‘Venus’ünü Tasarla’ adıyla düzenlediği ödüllü yarışma, Venus’e İz Bırak adıyla bu yıl da devam ediyor. Üniversite öğrencileri, 1 Nisan 2018 tarihine kadar hazırladıkları projeleri ile bireysel ya da takım halinde başvuru yapabilecekler.

    Teknolojiye aşık, ilgi duyan ve trendleri yakından takip eden gençleri bu yarışmaya bekliyoruz. ilk üçe giren proje sahipleri dünyanın en büyük teknoloji fuarlarını yerinde deneyimleme şansı yakalayacak. Birinci olan ekip Ocak 2019’da Las Vegas CES Global Tüketici Elektroniği Fuarı’na, ikinci olan ekip Nisan 2019’da Hong Kong Mobil Ürünler Fuarı’na, üçüncü olan ekip ise Şubat 2019’da Barselona Mobil Dünya Kongresi’ne Vestel’in davetlisi olarak katılma şansını elde edecek. Birinci olan ekibe ayrıca Vestel’de proje bazlı çalışma imkanı da sunulacak. Bu fırsatı kaçırmayın ve şansınızı deneyin.

    Reklam
    Reklam

    Venus’e İz Bırak için kayıtlar devam ediyor! Elinizi çabuk tutun!

    Yarışmaya üniversite ve bölüm ayrımı olmaksızın tüm lisans ve yüksek lisans öğrencileri, bireysel ya da maksimum üç kişilik takımlar halinde katılabilecek. Katılımcıların buradan yapacakları başvurular; alanında uzman jüri tarafından, yapılabilirlik/uygulanabilirlik, tüketici faydası, özgünlük/yaratıcılık, projede ilerleme kriterlerine göre değerlendirecek.

    6 Nisan’da gerçekleşecek ilk elemede en iyi 20; 1 Haziran’da yapılacak 2. elemede ise finale kalacak 10 proje belirlenecek. Ödül kazanan ilk üç proje ise 29 Haziran 2018 tarihinde düzenlenecek final töreninde ilan edilecek.

    Geçen yıl ilki düzenlenen yarışmaya 197 proje katılmıştı. Vestel ekibinin; uygulanabilirlik, tüketici faydası, özgünlük, yaratıcılık gibi kriterlere göre yaptığı değerlendirme sonucu kullanıcının istediği kişinin güvende olup, olmadığını kontrol eden mobil uygulama projesi birinci, Venus arayüz tasarımı projesi ikinci, ‘GPS izleyici aksesuar’ projesi ise üçüncü seçilmişti.

    Reklam
    Reklam

    :: Yarışmaya katılmayı düşünüyor musunuz?

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap