Haberler

    Video: Adobe’nin Türkiye Planı

    Adobe ürünleri, hemen hemen her kesime hitap ediyor. Grafik tasarımlarının vazgeçilmez yazılımı Photoshop, animasyoncuların Flash‘ı ve her internet kullanıcısının mutlaka karşılaştığı PDF dosyalarını okumaya yarayan Adobe Reader’ı gibi. Ülkemizde de milyonlarca kullanıcısı olan bu yazılımların dağıtımını bundan böyle Medyasoft üstlendi. Eski dağıtıcı Bilkom ile yollarını ayıran Adobe‘un, Çırağan Sarayı’nda yaptığı toplantıya Adobe Doğu Avrupa Sorumlusu Cristopher Brennan da katıldı.

    İzleyin

    Brenanan, toplantıdaki tek teknoloji sitesi olan SDN‘e konuşarak, ülkemizle ilgili planları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte Adobe‘nin Türkiye planları.

    http://www.metacafe.com/fplayer/748954/adobe_christopher_brennan.swf

    :: Adobe‘nin Türkiye‘deki geleceğini siz de yorumlayın. Tabii ki forumlarda.


    Bilgi için
    : Medyasoft
    Röportaj: Berkin Bozdoğan
    Hazırlayan: Volkan Taş
    SDN http://shiftdelete.net

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    15 Yorum

    1. SDN Okuru

      Shiftdelete hangi gruba bağlı? Çırağan Sarayı’na toplantıya gidip Adobe ile röportaj yapan bir sitenin amatör kişiler tarafından oluşturulduğu yalanını yemesek iyi olur artık. Bu yorumu yayınlar mısınız onu da bilmiyorum ama eğer yayınlamak istemezseniz de canınız sağolsun. gözüm üzerinizde.

      Editör: Yakında kurumsal bilgilerimizi sitede görebileceksiniz. İstediğiniz sorgulamaları resmi kurumlardan yapabilirsiniz. SDN’in gerçek sahipleri şu anda forumda diğer üyelerle mesajlaşıyor.

    2. SDN Okuru

      amatör olduklarını bilmiyordum şirket sanıyordum

    3. SDN Okuru

      Berkin abicim çok kral adamsın ama allah aşkına saçını bir tara 🙂
      birde bu roportaj mutfaktaq mı geçiyor ?^^

    4. SDN Okuru

      amatör olsa nolcak profesyonel olsa nolcak mis gibi site işte önemli olan tarafı o zaten 🙂

    5. SDN Okuru

      SDN nin gerçek sahibi benim bunu ilk defa burda açıklıyorum bu siteyi kayınpederimle beraber kurduk

    6. SDN Okuru

      o değil de bir 99 dolarlık adobe cs3 premium vardı, ne oldu ona?

    7. SDN Okuru

      adobe ofisi açılınca ne olacak onu merak ediyorum ben de.

    8. SDN Okuru

      Shiftdelete.net’in bir gruba bağlı olması gerekliliğine takılmak yerine, nasıl bu noktaya gelindiğine çalışılması bazı okurlarımız (ki bence okur değil rakip site veya dergi editörleri olması daha olası) için daha hayırlı olacaktır. Bu sitenin arkasında amatörler değil profesyoneller var. Ancak yola çıkarken ve devam ederken amatör ruhuyla çalıştılar. Kendi adıma sonradan katıldığım bu sitenin benim gibi bir diğer kişiye ait olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Ama ya öyle değilse? İnanın hiç umrumda değil 🙂
      Cem Sünbül

    9. SDN Okuru

      Bir haddini bilmez daha doğrusu cekemyen gelir yorum yapar

      sende yap seninkinide gorelim.

      Biliyorsan konus ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar.

      SDN siz yolunuza devam edin biz bunları hallederiz

    10. SDN Okuru

      Değerli Dostlar,

      Sitemizin hiçbir yerinde bu sitenin amatör kişiler tarafından yapıldığı gibi bir belirtim bulunmuyor. Diğer taraftan amatör ruhla bu işe giriştiğimizi; ama, kendi adıma konuşacak olursam, internet yayıncılığını kariyerimde dergicilik ve basılı yayından sonraki bir adım olarak gördüğüm için çalıştığım dergiden ayrılarak SDN ekibine tekrar bilfiil katılmış bulunduğumu söylemeliyim.

      SDN yönetimindeki en deneyimli kişi olmasam da dört senedir bilişim basınında çalışan birisi olarak söylemeliyim ki; siz de bir internet sitesi açarsanız ve gerekli halkla ilişkiler şirketlerini bulup kendileriyle irtibatta kalırsanız, her yerdeki toplantılara kapısından girip kameranızı çalıştırarak istediğiniz kaydı yapabilirsiniz. Onlar da sizlere röportaj ayarlamak için ellerinden geleni yaparlar. Yani bu işler sandığınız kadar zor değil; en azından konuşmasını, oturmasını kalkmasını bilen insanlar için. Eksik olan tek şey girişimcilik, ve ortamdaki çatal-bıçak seslerine kadar kaydedebilen kaliteli bir kamera… Tabii bunlar için karşınızdaki insana güven telkin etmeniz ve elinizdeki malzemeyi çok iyi şekilde sunabilmeniz gerekiyor. Bilirsiniz, aynası iştir kişinin lafa bakılmaz derler.

      Gözünüzü bize değil kendi işinize odaklamanızı öneririz. Biz sadece bu ülkenin, tek eksiği basın kartı olan, bilişim muhabirleriyiz.

      Kaynak soran arkadaşlara cevaben şunu belirtmemiz gerekiyor: Değerli arkadaşlar, biz basınız ve haberleri size ulaştırmamız için bilgilendirilen kişileriz. Bize de bu bilgiler firmalar ve firmaların halkla ilişkiler yöneticileri/kurumlarından geliyor. Gece rüyamızda bize fısıldanmıyorlar; vel

    11. SDN Okuru

      sizi seviyoruz bu laflara kulak asmayın sayenizde çok şey öğrendim ve çok keyif aldım.lütfen yolunuzdan ayrılmayın size ihtiyaç çok.Başarılı yayınlarınızın devamını diliyorum.(Orcagada)

    12. SDN Okuru

      Adobe türkiyenin sitesi nedense bir tek JPEG dosyasından oluşuyor 🙂 son teknoloji 🙂

    13. SDN Okuru

      Başarılarla dolu günler sizlerle olsun; ölene kadar SDN 😉

    14. SDN Okuru

      Medyasoft Yabancı yazılım sayasinde bu durumda Yerli yazılımlara ağırlık verilsede memlekti bilişimde kalkındırsak.

    15. SDN Okuru

      Bunu çok geç gördüm kusura bakmayın ama Harika bir İş olmuş. Rulz SDN!

    Diğer yorumları gör (14) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    SDN Network