Reklam
    Reklam
    Mobil

    Vodafone Kaç Kişiye Bilgisayar Öğretti?

    Teknoloji firmaları yatırımlarına sosyal yardım kampanyalarını da eklemeye devam ediyor. Bu tarz projeler konusunda en fazla yatırımı yapan firmalardan biride Vodafone.

    Türkiye Vodafone Vakfı taraafından yürütülen bu projelerle operatör firması, teknolojide fırsat eşitliği yaratmaya çalışıyor.

    Reklam
    Reklam

    Operatör firması ‘Bilgisayar Bilmeyen Kalmayacak’ adlı projesiyle, gelir grubu düşük olan insanlara eğitim vermeye devam ediyor.

    Habibat İçin Gençlik Derneği, Vodafone Türkiye Vakfı, Ulaştırma Bakanlığı ve Unesco’ıun ortaklığıyla gelişen proje bugün en büyük meyvesini verdi.

     

    Reklam
    Reklam


    Vodafone İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray projeye olan yatırımlarının devam edeceğini belirtt

    Hedeflerin Üzerinde İlge

    Ankara’da saat 12 sularında hâlâ devam eden toplantıda projenin en büyük hedefine ulaşması kutlandı. Peki, proje şimdiye kadar kaç vatandaşımıza bilgisayar eğitimi verdi?

    Reklam
    Reklam

    Vodafone İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray’ın yaptığı açıklaya göre proje bugün itibariyle 1 milyon 207 bin kişinin bilgisayarı öğrenmesini sağladı.

    Gönüllü öğretmenlerle eğitim verilen proje 81 ili kapsıyor. Habibat İçin Gençlik Derneği Başkanı, açıklamasında projeye en çok gelir düzeyi düşük insanların ve kadınların ilgi gösterdiğini bildirdi.

    Serpil Timuray, Vodafone olarak eğitim eşitliğine yaptıkları yatırımların devam ededeceğini de sözlerini ekledi. BTK Başkanı Tayfun Acarer, projeye verdikleri desteğin devam edeceğini söylerken internete olan yatırımların artacağını da açıkladı.

    Reklam
    Reklam

    Toplantı, proje sayesinde eğitim gören ve kendi şirketlerini açan gençlerin yaptığı konuşmalar ve ödül töreniyle toplantı sona erdi.

     

    :: Bu tarz projeleri destekliyor musunuz? Sizce şirketler başka hangi eğitimleri vermeli?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    2 Yorum

    1. takein
      The Dark Knight Nickli Üyeden Alıntı
      Vodafone Kaç Kişiye Bilgisayar Öğretti


      Þirketlerin sosyal sorumluk kampanyaları devam ediyor. Vodafone’un bilgisayar öğretime yönelik özel projesi ilk meyvelerini veriyor. Peki, projeyle kaç kişi bilgisayar öğrendi?

      umarım sosyal sorumluluk kampanyası iphone 4 kampanyasına benzemez 2,5 ay oldu telefon alamadık başarılarından dolayı vodafone’u kutluyoruz…

    Diğer yorumları gör (1) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    SDN Network
    Mobil Versiyondan Çıkış Yap