İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun

Volvo – The Game

Volvo – The Game adlı oyun ile Volvo arabalarıyla hız yapacaksınız. Toplam altı araba ve iki adet pistte yeteneklerinizi göstereceksiniz. Öyle ki Volvo S60 Concept arabasından tutun C30 ve 240 Turbo Group A ile gerçek deneyimler yaşayacaksınız. Gerçek deneyim diyoruz.

SDN Yazarı

okunma

Volvo – The Game

Volvo – The Game adlı oyun ile Volvo arabalarıyla hız yapacaksınız. Toplam altı araba ve iki adet pistte yeteneklerinizi göstereceksiniz. Öyle ki Volvo S60 Concept arabasından tutun C30 ve 240 Turbo Group A ile gerçek deneyimler yaşayacaksınız.

Gerçek deneyim diyoruz. Çünkü bu oyundaki arabaları kullanmak, gerçek hayattaki arabaları kullanmak kadar gerçek. Sürüş hâkimiyetiniz, gerçek arabadaki sürüş hâkimiyeti ile aynı şekilde tasarlanmış. Buna ek olarak iki adet pist yer alıyor. Bu pistler İsveç’in meşhur Gothenburg Eco Drive Arena ve Ukrayna’nın Chayka pistlerinin tıpatıp aynısı.

 

BMW’den sonra Volvo’nun da bir oyunu oldu.

 

SimBin tarafından geliştirilen ve ücretsiz olan bu oyun 588 MByte büyüklüğünde. Windows XP ve Windows Vista işletim sistemleri tarafından desteklenen bu oyun Volvo’nun sitesinden indirilebiliyor.

İndirmek İçin Tıkla

:: Oyun hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşın.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (8)

SDN Okuru

valla ben indiriyom ama ne olur bilmem :D

SDN Okuru

Sa Kardes. Ben Oyunu Oynıcam Ama Gırmıyo Yardımcı Olur Musun

SDN Okuru

çooooooooooooooooook güzel

SDN Okuru

link çalışmıyor

SDN Okuru

oyunnun nasıl kurulduğu hakkında bilgi verebilirmisiniz

SDN Okuru

Oyun hakikatende denildiği var güzel oyunmuş 3.0(2.4) GHz P4 işlemci 2(1) GB RAM 512(128) MB ekran kartı Directx 9 parantez içindekiler en az istediği özellikler

SDN Okuru

oyun kaç MB ekran kartı istiyo yaaw 384 MB ekran kartı var tümleşik hata verio.

SDN Okuru

ya ben bu oyunu yükledim arabayı zar zor döndürüom donadona oynuyom yardımcı olurmusunuz?

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.