Reklam
    Reklam
    Güncelleme

    watchOS 9.4 güncellemesi yayınlandı! Neler geldi?

    Apple, bugün akıllı saatleri için geliştirdiği işletim sisteminin yeni sürümünü yayınladı. Peki watchOS 9.4 güncellemesi neler getirdi?

    Apple bugün, ilk olarak geçtiğimiz yılın eylül ayında piyasaya sürülen watchOS 9 işletim sisteminin dördüncü büyük güncellemesi olan watchOS 9.4’ü yayınladı. watchOS 9.4 güncellemesi, watchOS 9.3’ün yayınlanmasından iki ay sonra geldi. Peki kullanıcılara neler sunuyor?

    watchOS 9.4 güncellemesi neler getiriyor?

    watchOS 9.4, iPhone’daki Apple Watch uygulamasından ücretsiz olarak indirilebilir. Yeni yazılımı yüklemek için Apple Watch’un en az yüzde 50 şarjının olması, şarj cihazına bağlı olması ve ‌‌‌‌‌‌iPhone‌‌‌‌‌‌’unuza erişebiliyor, yani bağlantıda olması gerekiyor.

    Reklam
    Reklam

    watchOS 9.4 güncellemesi, eşek, kaz, siyah kuş, baş sallama, hyacinth, bezelye, gibi yeni emoji karakterlerini beraberinde getiriyor. Ayrıca, uyanma alarmlarında yapılan bir değişiklik sayesinde yanlışlıkla iptal etmeyi önlemek için sessizleştirme jestiyle susturulmalarını engelliyor.

    Ek olarak, AFib Geçmişi ve Döngü Takibi, Apple’ın tam güncelleme notlarına göre yeni ülkelere genişletildi. Ayrıca Apple, haziran ayında düzenlenecek olan WWDC’de tanıtılması beklenen watchOS 10’a geçiş yapmak için çalıştığından, watchOS 9.4’ün watchOS işletim sisteminin son güncellemelerinden biri olması bekleniyor.

    Güncelleme notları şu şekilde:

    Reklam
    Reklam
    • Uyandırma alarmları, uyku sırasında yanlışlıkla iptal edilmelerini önlemek için artık sessize almak için kapak hareketiyle susturulamıyor.
    • Döngü Takibi, Moldova ve Ukrayna’da retrospektif ovülasyon tahminleri ve döngü sapma uyarılarıyla destekleniyor.
    • AFib Geçmişi, Kolombiya, Malezya, Moldova, Tayland ve Ukrayna’da kullanılabiliyor.

    Siz watchOS 9.4 güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    1 Yorum

    1. metin

      tip 2 şeker hastaları için ölçüm sensörü olsun günde 4 sefer parmak delmek felaket birşey

    Yorum Yap Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap