İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. whatsapp

WhatsApp’a “şu ana kadar neden yoktu” diyeceğiniz bir özellik geliyor!

WhatsApp'ın Favori Kişiler özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Emir

okunma

WhatsApp’a “şu ana kadar neden yoktu” diyeceğiniz bir özellik geliyor!

Dünyanın dört bir yanından milyarlarca kullanıcısı ile en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, önemli yenilikler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Yeni özellikler test eden şirketin şimdi ise şu ana kadar neden olmadığını düşüneceğiniz bir yenilik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. İşte detaylar…

WhatsApp için Favori Kişiler özelliği yolda

WhatsApp, son dönemlerde kullanıcıların istedikleri özellikler üzerinde çalışıyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde şirketin mobil versiyonda yer alan Sohbet Kilidi seçeneğini web uygulamasına getireceği ortaya çıktı. Bununla beraber iPhone kullanıcıları için Passkey özelliğinin de test edildiği görüldü. Şimdi ise WhatsApp‘ın Favori Kişiler özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

WhatsApp için Favori Kişiler özelliği yolda

WABetaInfo tarafından paylaşılan bilgilere göre iOS için WhatsApp uygulamasına Favori Kişiler özelliği eklenecek. Şu anda test aşamasında olduğu aktarılan bu yenilik ile favori olarak işaretleyeceğiniz kişiler, aramalar kısmında daha üst sıralarda görünecek. Bu da daha kolay ulaşmanızı sağlayacak.

Şu anda test aşamasında olan bu özelliğin herkes için ne zaman yayınlanacağı ise bilinmiyor. Bu noktada tahminler, önümüzdeki haftaları işaret ediyor. Dolayısıyla şimdilik beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi görünüyor.

Bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde çıkan bir habere göreyse WhatsApp’ta hesapsız mesajlaşma dönemi başlıyor. Avrupa Birliği’nin teknoloji şirketlerini ilgilendiren Dijital Hizmetler Yasası kapsamında, WhatsApp da bu konuda adım atmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda iOS için yayınlanan güncelleme ile birlikte, platformlar arası mesajlaşma özelliği üzerinde çalışıldığı ortaya çıktı. Bu özellik sayesinde, WhatsApp hesabı olmayan ancak Telegram kullanan bir arkadaşınıza mesaj gönderebileceksiniz.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? WhatsApp Favori Kişiler özelliğini nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (1)

Ömer

Sohbetlerden grupları ayırmadıkça şirket beş para etmez

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.