İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. whatsapp

WhatsApp, Instagram’ın en çok kullanılan sohbet özelliğini getiriyor!

WhatsApp, Instagram'dan ilham alarak yeni bir sohbet özelliği sunmaya hazırlanıyor. İşte detaylar ve nasıl kullanılacağı hakkında bilgi.

Batuhan Karataş

okunma

WhatsApp, Instagram’ın en çok kullanılan sohbet özelliğini getiriyor!

WhatsApp, kullanıcılarına daha hızlı ve kolay bir mesajlaşma deneyimi sunmak için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor: çift dokunuşla mesaj tepkileri. Instagram’ın DMs kısmında uzun süredir bulunan bu özellik, şimdi WhatsApp’a da taşınıyor. İşte detaylar ve bu özelliğin nasıl çalışacağı hakkında bilmeniz gerekenler.

WhatsApp sohbetlerinizde çift dokunuşla mesajlara tepki verebileceksiniz

WhatsApp, Instagram’dan ödünç aldığı çift dokunuşla mesaj tepki özelliğini kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor. Bu yeni özellik, şu anda Android için WhatsApp’ın beta sürümünde test ediliyor. Özelliği denemek isteyen kullanıcılar, Play Store üzerinden WhatsApp beta kanalına katılarak bu yeni özelliği deneyebilirler. Ancak, beta kanalı genellikle dolu olduğundan, her zaman katılma şansı bulamayabilirsiniz.

Video kaynağı: WABetaInfo

Çift dokunuşla mesaj tepkisi özelliği, adından da anlaşılacağı gibi, herhangi bir mesaja hızlıca tepki vermenizi sağlıyor. Fotoğraflar, videolar ve GIF’lere doğrudan medya görüntüleyicisinden çift dokunuşla tepki verebilirsiniz. Bu sayede her seferinde bir kaç milisaniye tasarruf edersiniz. Çift dokunuşla tepki verme, Instagram’daki gibi bir kalp emojisi ile gerçekleşiyor. Farklı bir emoji ile tepki vermek isterseniz, yine uzun basarak tepki tepsisini açmanız ve buradan seçim yapmanız gerekiyor.

Bu özelliği devre dışı bırakmanın bir yolu olmayacak, bu da bazı kullanıcılar için sorun yaratabilir. Eski mesajları tararken yanlışlıkla tepki verme olasılığı, kullanıcılar için küçük bir rahatsızlık yaratabilir. Beta sürümünde test edilen bu özellik, önümüzdeki haftalar veya aylar içinde tüm kullanıcılara sunulacak.

Read this news article in English

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (4)

Okur

Bomba yenilik. Yersen.

Yok

Clickbait olsun diye saçma sapan başlıklar atılmaya başlanmış :d

X

Bomba yenilik bu mu yani iyice clickbait haber sayfalarina dondunuz

Boş

Bomba yenilik ha? Haber sayfanıza yönlendirmek yerine kısaca ne olduğunu belli edin. Bu clickbait olayının suyunu çıkardınız

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.

Reklam