Sosyal Medya

    WhatsApp kullanıcılarına kredi imkanı sunulacak

    WhatsApp, geçtiğimiz günlerde video konferans için katılımcı sayısını artırdığını duyurmuştu. Yakın zamanda WhatsApp kullanıcılarına kredi imkanı sunacak.

    Mark Zuckerberg, WhatsApp ve Instagram uygulamalarının kullanıcılar tarafından daha fazla tercih edilmesi için yenilik eklemeye devam ediyor. Şirket, WhatsApp kullanıcılarına kredi imkanı verilmesi için çalışmalara başladığını duyurdu.

    WhatsApp kullanıcılarına kredi imkanı ile gündemde

    Şirket, geçtiğimiz günlerde kullanıcıların daha fazla kişiyle görüntülü konuşmasını sağlamak amacıyla video konferans için katılımcı sayısını artırmıştı.

    WhatsApp her ne kadar en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olsa da Telegram, Line ve WeChat gibi rakiplerini epey geriden takip ediyor. Özellikle Telegram ve WeChat uygulamalarında yıllardır bulunan özellikler WhatsApp kullanıcılarına son birkaç yıldır sunuluyor.

    WhatsApp kullanıcılarına kredi imkanı verecek

    2 yıldır Hindistan’da mobil ödeme özelliğini test eden şirket, bu kapsamda Hindistan hükümetine yeni bir başvuru gerçekleştirdi. Henüz ar-ge aşamasında olan bu özellik hayata geçirildiğinde ilk olarak Hindistan’da kullanılabilir hale gelecek.

    Şirketin mobil kredi konusunda ne tür koşullara sahip olacağı ve kimlerin bu özellikten yararlanabileceği henüz bilinmiyor. İddiaya göre şirket, bu özelliğin testlerine Nisan ayının ilk günlerinde başladı.

    Şirket, ülkemizde henüz mobil bankacılık özelliğini aktif etmediği için yeni özelliğin ne zaman kullanıma açılacağı henüz bilinmiyor.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    5 Yorum

    1. Anonim

      öfff kartları çıkarmadan hemen whatsapp üzerinden ödemek NFC kullanıcıları için iyi gibi

    2. Anonim

      Boşverin WhatsApp‘ı zaten kopya yıllardır mesajlaşma uygulamalarında bulunan özellikleri bu sene kopyalamaya başladı geçmiş olsun

    3. Teknoloji Dostu

      Abi bende whatsapp güncellenmiyor

    4. Teknoloji Dostu

      100 tane banka var ona bakılırsa bence gereksiz.

    5. Teknoloji Dostu

      Whatsapp yakında devlet kuracak😂

    Diğer yorumları gör (4) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    SDN Network