Reklam
    Reklam
    Mobil

    Windows Phone 7.8 Ne Zaman Gelecek?

    Geçtiğimiz günlerde Windows Phone 7.8 yazılımının yüklendiği bir cihazın videosu sızdırılmıştı. O videoyu buradan izleyerek, Windows Phone 7.8‘in bizlere neler sunduğunu görebilirsiniz. Ayrıca gelecek yeni özellikleri de buradaki makalemizden öğrenebilirsiniz.

    Microsoft, Windows Phone 7.8 güncellemesi için özel bir tarih vermekten kaçınıyor fakat bu güncellemenin artık 2012 yılı içerisinde gelmesi beklenmiyor.

    Reklam
    Reklam

    2013 yılının ilk haftalarında ya da ilk ayında gelmesi beklenen güncelleme, önümüzdeki 1 – 2 aylık süreç içerisinde Windows Phone 7.5 kullanıcılarına verilmeye başlanacak.

    Windows Phone 8 ile gelen görsel deneyimleri, 7 platformuna getirecek olan 7.8 güncellemesi, sistem alt yapısı ve donanım desteği hariç, Windows Phone 8 ile benzer bir sisteme dönüşecek.

    Reklam
    Reklam

    :: Windows Phone 7.8 güncellemesi neden gecikti?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    9 Yorum

    1. SDN Okuru

      windows yaktı bizi sallıyo sürekli sonraki çekreklere hep

    2. SDN Okuru

      Aslında güncelleme hazır yılbaşında telefon alımı biraz artıyor..Azcık tel satsınlar keyifleri yeterse verirler güncellemeyi.. Tahminim gelirse ilk bana gelir Nokia lumia 900 öptü sizi..

    3. SDN Okuru

      E gerizekalı adam, soru soruyorsun cevabı yok, saçma sapan iş yapma. Cevabı olmayan bir soruyu niye açıyorsun, kendi kendine.

    4. Bonney

      Official cikmasada, baya wp7.8 yukleyenler var.
      Omnia7’ye Wp7.8 yukledim ( telefon kendini Nokia Lumia zannediyor )

    5. SDN Okuru

      Windows phone 8 yani lumia 920’nin orjinal türkçe romunu pc indirdim. Vallahi becerebilsem direk benim lumia 900’a atacagim.. Telefon göcer bilmem ama ben bekleye bekleye göctüm..:|:|

    6. SDN Okuru

      Wp7.8 çıktı türkiye ye ne zaman gelir?

    Diğer yorumları gör (8) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap