İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Yazılım

Windows XP Daha Hızlı Kapansın

Windows işletim sisteminde yapacağınız birkaç ufak değişiklik ile sisteminizin daha hızlı kapanmasını sağlayabilirsiniz. Öncelikle Başlat/çalıştır bölümüne regedit yazın ve daha sonra enter’a basın. Burada karşınıza Registry Editor çıkacak.

Gökhan Saltık

okunma

Windows XP Daha Hızlı Kapansın

Windows işletim sisteminde yapacağınız birkaç ufak değişiklik ile sisteminizin daha hızlı kapanmasını sağlayabilirsiniz. Öncelikle Başlat/çalıştır bölümüne regedit yazın ve daha sonra enter’a basın. Burada karşınıza Registry Editor çıkacak. HKEY_LOCAL_MACHINES/system/ControlSET001/Control sekmesi içersinden “Wait to Kill Service Timeout” değerini “100” olarak değişitirin. Bu bnirinci adımdı.

İkinci adımda yine Registery’den HKEY_CURRENT_USER/Conrol Panel/Desktop sekmesi içersinde “AutoEndTasks” değerini “1” olarak değiştirin.

Bu iki işlemi yaptıktan sonra sisteminizi tekrar başlatın. Bundan sonra Windows XP işletim sisteminiz gözle görülür biçimde daha hızlı kapanacak.

::
Konu hakkındaki düşüncelerinizi buradan paylaşın.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (7)

SDN Okuru

teşkler eline sağlik

SDN Okuru

HİÇ FARK YOK.

SDN Okuru

cok güzel ya vistaya benziyor ama lüks olduğunu belli ediyor

SDN Okuru

ben suan win 7 kullanıyorum

SDN Okuru

bu işleim getirisi olduğu gibi götürüsüde var on göre kullnin ben tavsiye etmiyorum

SDN Okuru

Yıllardır kullandığım bir püf.Teşekkürler hatırlatma için,denemeyenler mutlaka denesin...

SDN Okuru

AutoEndTasks ın görevi tam olarak o değil. ayrıca 6 senelik bilgi :)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.