İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun

XCOM 2 Modları Açıklandı

Geçtiğimiz ay sizlere Firaxis’in Long War modunun yapımcılarını işe aldığını duyurmuştur. Bugün ise bahsi geçen XCOM 2 modlarının içerikleri paylaşıldı. XCOM 2’nin çıktığı ilk günden itibaren erişilebilir olacak olan modlar, oyun zevkinizi arttırmayı hedefliyor.

Fatih Koç

okunma

XCOM 2 Modları Açıklandı

Geçtiğimiz ay sizlere Firaxis’in Long War modunun yapımcılarını işe aldığını duyurmuştur. Bugün ise bahsi geçen XCOM 2 modlarının içerikleri paylaşıldı.

XCOM 2’nin çıktığı ilk günden itibaren erişilebilir olacak olan modlar, oyun zevkinizi arttırmayı hedefliyor. Eklenecek olan üç mod ile oyunu istediğiniz şekilde şekillendirebileceksiniz. Takımınızı en uygun şekilde düzenleyebileceksiniz. 

#video_10941#

Açıklanan modların ünlü Long War ile pek alakası olmasa da aynı ellerden çıktığı belli oluyor. Gelmesi planlanan üç moddan ilkinde Long War’un  ünlü hafif makineli silahlarını XCOM 2’de de görebileceğiz.

İkinci mod ise oyunda liderlik özelliklerini geliştirmeye yönelik olacak. Her takımda sadece bir karakterde kullanılabilecek. Üçüncü ve son mod ise oyuna Muton Centurion isimli yeni düşmanları getiriyor.

16-02/01/xcom-2-muton-centariun.jpg

Henüz gelmesi planlanan bir Long War modu yok. Yapımcılar oyuna eklenebilecek yeni modlar için gayet açık olduklarını belirttiler. Yoğun istek olursa XCOM 2’de Long War modunu görebiliriz.

XCOM 2’nin çıkış tarihi olarak ise 5 Şubat gösteriliyor. Oyun Windows, OS X ve Linux ile oynanabilir olacak.

Kaynak: Eurogamer

:: XCOM 2 modları hakkında neler düşünüyorsunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (1)

SDN Okuru

Bu Animasyon yapanları Allah itina ile yaratmış.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.