İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil
  3. Akıllı Telefon

Xiaomi Halka Açılabilir

Çin’in parlayan yıldızı ve akıllı telefon sektörünün hızla güçlenen markası Xiaomi gücüne güç katarak yoluna devam ediyor. Gelen dedikodular ise bu başarılı ismin yakın zamanda halka açılabileceğini söylüyor.

okunma

Xiaomi Halka Açılabilir

Çin’in parlayan yıldızı ve akıllı telefon sektörünün hızla güçlenen markası Xiaomi gücüne güç katarak yoluna devam ediyor. Gelen dedikodular ise bu başarılı ismin yakın zamanda halka açılabileceğini söylüyor. İlk aşamada şaşırtıcı gelen bu gelişme, şirketin büyüme hızı düşünüldüğünde anlam kazanmış oluyor.

Geçtiğimiz yıl akıllı telefon satışlarını tam tamına üçe katlayan Xiaomi, 46 milyar dolar değerinde bir marka haline geldi. Söylentiler ismin bu kadar güçlenmişken halka arz edilebileceğini ve ABD ile Hong Kong pazarlarında ilgi çekeceğini söylüyor.

:: Xiaomi’den Büyük Yükseliş

Bu iyimser havaya rağmen Wall Street analizcileri Xiaomi’nin, Alibaba’nın sağladığı rekor halka açılma oranını geçemeyeceğini düşünüyor. Alibaba geçtiğimiz yıl New York’ta halka arz edildiğinde tam 25 milyar değere ulaşmıştı.

Xiaomi’nin 11 Şubat tarihinde San Francisco’da yapacağı büyük çaplı bir basın konferansında halka açılma müjdesini verebileceği de iddia edilmekte.

:: Xiaomi gerçekten de bu kadar güçlenmiş olabilir mi?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (6)

SDN Okuru

param olsa xaomı den hisse satın alırdım :)

SDN Okuru

Ya bir şey sorucam xiaomi gelse ne olacak ? Gene fiyatlar uçacak başka bişey değil. Verginin vergisini ödüyoruz siz hayla şu şu diyorsunuz tabi sizler yüzünden bir çok insan vergi zammından etkilendi her sene yada 6 ayda 1 telefon değiştirenler yüzünden 3-4 yılda 1 benim gibi sadece bozulduğu zaman yada daha iyi özellik isteyenler etkileniyor. Almayın her sene zırt pırt telefon ondan sonra zam geliyor böyle alın kullanın bozuluncaya kadar. Telefonun 720p çekse yetmicek mi sana ? Yada Ramin 1 GB çoğalınca uçacak mı telefon en fazla 1-2 saniyelik hız fark ediyor o kadar siz her sene aldıkça bunlarda böyle 1 GB 1 GB artırır her sene.

SDN Okuru

Turkiyeye gelirse samsung ve iphonenin işi zor :)

SDN Okuru

görende zanneder xiaomi olmadan hayat kaostu

SDN Okuru

artık gel türkiyeye de millet telefon görsün.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.

Reklam