Apple’ın ardından Xiaomi de şarj aletini kaldırıyor
Apple’ın kutu içeriğinden şarj aletini çıkarması birçok kişi tarafından eleştirilmişti. Sızdırılan video ile birlikte Xioami kutu içeriği de kesinleşmeye başladı. Xiaomi, Mi 11 modelini şarj aleti olmadan satışa sunacak.
Xioami Mi 11, şarj aleti olmadan piyasaya sürülebilir
Apple, birçok konuda olduğu gibi şarj aleti konusunda da diğer telefon üreticilerinin strateji değiştirmesine sebep oldu. Samsung, kutu içeriğinden şarj aletini çıkarmayacağını açıklamıştı ancak sızıntılara göre Galaxy S21 ailesinde de şarj aleti yer almayacak.

Gücünü Snapdragon 888 işlemciden alacak olan Mi 11 modeli 8 GB RAM ile satışa sunulacak. Ayrıca yeni model, 120 Hz destekli Samsung 2K AMOLED ekran ile karşımıza çıkacak.
108 Megapiksel ana kamera olmak üzere 13 Megapiksel ultra geniş açı ve 5 Megapiksel makro lensin yer alacağı Xiaomi Mi 11, 55W hızlı şarj desteği ile kullanıcılara sunulacak.
29 Aralık 2020’de tanıtılması beklenen modelin kutu videosu sızdırıldı. Mi 11 modelinin kutu içeriğinde şarj aleti olmaması birçok kullanıcı tarafından eleştirildi.

Henüz şirket tarafından resmi bir açıklama yapılmasa da analistler 2021 yılında piyasaya sürecek modellerin şarj aleti olmadan satışa sunulacağını belirtiyor.
FIRSAT ÜRÜNLERİ

Siber güvenlik ve yazılım alanlarına ilgi duyan Yiğit Ali, geçtiğimiz yıl SDN ailesine katılarak okuyuculara faydalı içerikler oluşturuyor.
Yazarın diğer haberlerine ulaşmak için tıklayın.
" Apple’ın ardından Xiaomi de şarj aletini kaldırıyor konulu haberimizde ShiftDelete.Net olarak sizlere Apple’ın ardından Xiaomi de şarj aletini kaldırıyor ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik. Hemen yukarıda Apple’ın ardından Xiaomi de şarj aletini kaldırıyor ile ilgili yorum ve görüşleri inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz. "
Popüler Haberler
- 1
MIUI 12.5 açık beta 28 Xiaomi modeli için geldi
- 2
WhatsApp’tan ilk geri adım!
- 3
BiP ve Yaay kullanıcılarına internet müjdesi
- 4
Xiaomi'den ABD'nin 'kara liste' hamlesine cevap
- 5
ABD yasağına Xiaomi'den ilk açıklama!
- 6
Çöpe Bitcoin atan adamdan astronomik bağış teklifi
- 7
Samsung kutu içeriğini aşamalı olarak azaltacak
- 8
En değerli mobil oyunlar açıklandı! İşte zirvedekiler
- 9
Signal mesajlaşma uygulaması çöktü mü? İşte detaylar
- 10
Samsung'un ekran altı kamerası ilk etapta laptopta
En yeni Videolar
- 1
ABD yasağına Xiaomi'den ilk açıklama!
- 2
Ofisi dumana boğduk, Mia Air ile kurtulduk!
- 3
Galaxy S21 Ultra inceleme: Dünya ile aynı anda
- 4
MSI Stealth 15M oyun dizüstü bilgisayarını inceledik!
- 5
Mehmet Demirkol ile Samsung TV sohbeti!
- 6
HP ZBook Create G7 incelemesi
- 7
BİM'den 219 TL'ye oyuncu faresi! SteelSeries Rival 3
- 8
Instagram da WhatsApp gibi 'hain' çıktı (Video)
- 9
3 boyutlu yazıcıyla Xbox kolundan uçak simülatörü yaptık
- 10
Hangi uygulama ne kadar verimizi alıyor? (Video)
Forumdan Son Başlıklar Tümü
En Yeni İncelemeler Tümü
- 1
2020'de en çok kazanan YouTuber: Ryan Kaji
- 2
Ucuz çizim tableti! Xiaomi Wicue 11 inceleme
- 3
Kendisini AirPods Pro zanneden 109 liralık kulaklık!
- 4
Xiaomi Mi Robot Vacuum inceleme!
- 5
BİM'den 250 liralık kulaklık alırsanız ne olur?
- 6
Asus TUF Gaming A15 inceleme!
- 7
MSI Optix MAG322CQR oyuncu monitörünü inceledik!
- 8
Apple bilgisayarların geleceği! (Video)
- 9
A101'de satılacak Huawei Band 4 özellikleri neler?
- 10
Oppo Reno4 inceleme - Tasarıma bayıldık!
- 11
Ortalığı dağıtacak Fuji X-S10 inceleme! (Dünyada ilk)
- 12
Oppo Reno4 Pro inceleme ve özellikleri!
- 13
Bilgisayarı soğuttuğunu iddia eden vakum!
- 14
11 yaşındaki Kerem'in oyun kolu incelemesi
- 15
Huawei Freebuds Pro inceleme
Xiaomiciler seri kızgın 😡😡
Aslında hali hazırda Xiaomi kullananlar için bi sorun olmaz zaten son telefonlarından çıkan 33w lık şarj aletini kullanabilirler.
E saha önceki yorumlarda söylemiştim bu apple ın tek başına almak zorunda olduğu bir larar değil. Yakında diğer marka cihazlarda da bunu göreceğiz.
Ben hâlâ S3 şarjını kullanıyorum. Hatta note 2 zamanından kalma şarjda yedek olarak işimi görüyor. Sadece kablo değiştirdim. Çok da takılmayın.
Xiaomi iPhone 12 ile dalga geçmişti bu şarj aleti mevzusunda. Şimdi dalga geçtiğini şeyi kendileri yapıyor!
Mi 10T’yi tanıtırken kutudan şarj aleti çıkıyor diye Apple ile dalga geçen marka mı bu? Yazıklar olsun.
Bende Xiaomi yi rafa kaldıracağım. Bu kadar hata dolu MIUI arayüzü olamaz.
Aynen
Zaten Xiaomimin verdikleri şarj cihazı dandikdi birşey farketmez.
yakında kutuya telefonu da koymayacaklarından korkmaya başladım (=
Telefonu çok beğendim hata bayıldım bence eniyisi bu olmuş
Ben nerden bulacam 55 Walt lık şarz aletini. İyice saçmaladılar
Kutuyu verin telefonu biz alırız
Salam niyə
Soyacak yer arıyor lar