Akıllı Telefon

    Ekrandan parmak izi okuyan Xiaomi modeli sızdırıldı!

    19 Eylül‘de tanıtılacak olan Xiaomi Mi 8 Screen Fingerprint Edition hakkında yeni detaylar paylaşıldı. Paylaşılan detaylar ile birlikte yeni cihaza ait özelliklerde önemli özelliklerde gün yüzüne çıktı.
    Xiaomi Mi 8 Screen Fingerprint Edition

    19 Eylül‘de tanıtılacak olan Xiaomi Mi 8 Screen Fingerprint Edition hakkında yeni detaylar paylaşıldı. Paylaşılan detaylar ile birlikte yeni cihaza ait gerçek fotoğraflar paylaşıldı.

    Xiaomi Mi 8 Screen Fingerprint Edition canlı bir şekilde görüldü!

    Xiaomi, Mi 8 ailesine yeni modeller eklemeye hazırlanıyor. 19 Eylül’de Xiaomi Mi 8 Screen Fingerprint Edition ve uygun fiyatlı Mi 8 Youth Edition modellerini gün yüzüne çıkartacak olan Xiaomi oldukça iddialı geliyor.

    Weibo üzerinden yapılan sızıntı ile birlikte ekrandan parmak izi okuyan Xiaomi modeli gün yüzüne çıkartıldı. Yapılan sızıntı ile birlikte yeni akıllı telefonu kutusu ile beraber sızdıran kullanıcı, sunulacak olan birçok yeniliği de gözler önüne serdi.

    Sızdırılan görüntüleri incelediğimiz de ise yeni cihazın, yeni nesil Snapdragon 845 işlemcisinden güç aldığını görmekteyiz.

    Ayrıca, son zamanlarda iddia edilen ekrandan parmak izi okuma teknolojisi de görüntüleri sızdırılan, Mi 8 modelinde karşımıza çıkacağını netlik kazandı. Mi 8 Screen Fingerprint Edition, paylaşılan görüntülerde göreceğiniz gibi, koyu kırmızı bir renk ile karşımıza çıkacak.

    Yeni amiral gemisine oldukça farklı bir hava katacak olan degrade geçişli koyu kırmızı renk seçeneğiyle, kullanıcıların dikkatini çekmek isteyen Xiaomi, OLED ekran panelinin yardımıyla en canlı ve kaliteli renkleri kullanıcılara sunmayı planlıyor.

    Aynı zamanda yeni amiral gemisi L1 ve L5 bantlarını kullanan en yeni GPS konumlandırma teknolojine de sahip olduğunu, sızdırılan cihazın perakende kutusunda net bir şekilde ile görülüyor.
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    9 Yorum

    1. Teknoloji Dostu

      İsmini sevdiğim!

      1. Mustafa

        Yahu nasil bir tipsin sen, ruh halini inan hic merak etmiyorum. Bir yorumunda ISMINI SEVDIGIM yazip sonra ki yorumunda GEREKSIZ yaziyorsun

    2. Anonim

      explorer editionda zaten var özellik

    3. Teknoloji Dostu

      Dolar kuru sonrası hayal olarak kalacaktır

    4. Teknoloji Dostu

      Gereksiz diyen arkadaş iPhone kullanıcısı sanırım.

    5. Teknoloji Dostu

      Ön görünmüyor belki öne tuş komuşlardır

    6. Teknoloji Dostu

      Abicim 31 Mayıs’ta tanıtıldı ne sızdırması.

    7. Isimsiz kullanici

      Sızdırıldı mı? Yahu kaç kişi yayınladı videosunu. Hahahha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Diğer yorumları gör (8) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    SDN Network
    Exit mobile version