Xperia Z3 Lollipop ile KitKat Karşı Karşıya!
Sony’nin Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact cihazları için Android 5.0 Lollipop güncellemesini yayınladığını sizlerle paylaşmıştık. Haberimizin içeriğinde Sony’nin arayüz iyileştirmeleri yaptığından bahsetmiştik.

Sony’nin Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact cihazları için Android 5.0 Lollipop güncellemesini yayınladığını sizlerle paylaşmıştık. Haberimizin içeriğinde Sony’nin arayüz iyileştirmeleri yaptığından bahsetmiştik. Arayüz hakkındaki detaylar güncellemenin yayılmasıyla yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.
Android 5.0 Lollipop yüklü Xperia Z3 ile Android 4.4 KitKat yüklü Xperia Z3’ün arayüz karşılaştırması bizlere Sony’nin materyal tasarımı tam anlamıyla cihazlarına yansıttığını gösteriyor. Sistem ayalarından uygulamalara kadar baştan aşağı yenilenen Xperia arayüzü gerçekten çok hoş görünüyor.
Xperia arayüz karşılaştırmasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (57)
Çok kötü bir arayüz Lolipop'taki
telefonda herhangi bir yavaslama oldu mu? z3 almayi planliyorumda.
Sony Z kullanýcýsýyým. Hiçççç beðenmedim. Samsung telefonlarýnýn ara yüzü gibi olmuþ
Android 5.0 Lollipop ta çağrı bildirimleri görünmüyor, ne ana ekranda ne de menude telefon simgesinin üzerinde. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba?
lolipopu sakın yuklemeyin. heleki rootlayanlar. eski sürümü istiyoruuummmmm
Arkadaşlar z1 telefonuma lolipop sürümünü yükledim.Telefonu fabrıka ayarlarını yüklesem kit kata geri döner mi?
Arkadaşlar z1 telefonuma kıt kat programını yükledim hiç memnun değilim.Telefonum kasmaya başladı , eski programa dönmek istiyorum.Kimseden ses seda çıkmıyor.Bilen varsa lütfen söylesin eski programa , kit kata nasıl dönerim.Telefonumu fabrika ayarlarına geri yüklesem kit kat geri gelir mi.?
hızlı telefonum var diyodum. lolipoptan sonra İphone 4 den beter oldu.Yakında kırarım ben bunuuu
Hızlı ayarlara ses düzeyi eklemek istiyorum ama olmuyor Xperia Z1 güncelleme güzel ama
rehberden kişi bulup aramak, o kadar saçma sapan olmuş ki...kimse bundan bahsetmiyor..daha pratiğinden geçtim..eskisini versinler..