Reklam
    Reklam
    Mobil

    Yahoo Bazı Uygulamalarını Kapatıyor

    Uzun bir arayıştan sonra yeni CEO’suna kavuşan Yahoo, ilk icraatlerinden birini de mobil uygulama tarafında yapıyor. Yeni CEO Scott Thompson, 2012’nin ilk aylarıyla birlikte bazı akıllı telefon uygulamalarının desteğinin kesileceğini ve uygulamaların kapanacağını açıkladı.

    Reklam
    Reklam

    Bunun sebebi ise bu yıl içerisinde akıllı telefonlarda çok daha iyi bir oyuncu olmak istemeleri. Çok daha detaylı uygulamalar yapacaklarını ve Yahoo’nun 2012‘de güzel işler yapacağını belirten CEO, kullanıcıların biraz sabırlı olmalarını istedi.

    Kapanan Yahoo uygulamaları şu şekilde:

    – Yahoo! Meme (iPad ve iPhone)
    – Yahoo! Mim (iPad)
    – Yahoo! Answers (Android)
    – Yahoo! AppSpot (Android ve iPhone)
    – Yahoo! Deals (iPhone)
    – Yahoo! Finance (BlackBerry)
    – Yahoo! Movies (Android)
    – Yahoo! News (Android)
    – Yahoo! Shopping (iPhone)
    – Yahoo! Sketch-a-Search (iPad ve iPhone)

    Reklam
    Reklam

    :: Yahoo sizce 2012’de istediği gibi güzel işler yapabilir mi?

     

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    2 Yorum

    1. SDN Okuru

      İsimden dolayı kapatmış olabilir 🙂

    2. SDN Okuru

      Yeni Ceo’ nun kim olduğunu araştırmadım fakat güzel yenilikler yapabilirse, Yahoo nun eski günlerine kavuşması o kadar da zor değil. Hala çok büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olduğunu ve isminin büyüklüğünü es geçmemek gerek.

    Diğer yorumları gör (1) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap