İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Donanım

Yeni Catalyst Performans Getiriyor

Her sene yılın sonuna doğru gerçekleştiği gibi, bu sene de ağır abi diye tabir edebileceğimiz oyunlar yavaş yavaş piyasaya çıkıyorlar. Herkesin heyecanla beklediği bu oyun zinciri, ekran kartlarımızı da zorlayacak gibi görünüyor.

Ruşen Göbel

okunma

Yeni Catalyst Performans Getiriyor

Her sene yılın sonuna doğru gerçekleştiği gibi, bu sene de ağır abi diye tabir edebileceğimiz oyunlar yavaş yavaş piyasaya çıkıyorlar. Herkesin heyecanla beklediği bu oyun zinciri, ekran kartlarımızı da zorlayacak gibi görünüyor. AMD de, Ekim ayının sürücüsünün beta sürümünü yayımlayarak, kullanıcıların biraz olsun performans artışı sağlamasına olanak tanıyor.

Battlefield 3’ün betasında performans artışı sağlayan yeni sürücü, aynı oyunda CrossFire kullanımında da FPS’de yükselişe sebep oluyor. Tabi bu performans gelişmesi, Radeon 6000 ve Radeon 5000 kartlarda gerçekleşiyor. iD Software’in yeni oyunu Rage’de ise hem CrossFire hem de tek kart üzerinde de geliştirmeler yapılmış. Ama bu sefer, 4000 serisi de nasiplenen kartlar arasında. Ayrıca Rage’de gerçekleşen bir takım grafik hataları da giderilmiş. AMD Eyefinity 5×1 desteğini aktifleştiren Catalyst 11.10, Control Center’da da bazı arayüz düzeltmeleri sağlamış.

Yeni Catalyst’in betasını indirmek için tıklayın.

:: Battlefield mı daha çok dikkatinizi çekiyor, yoksa Rage mi?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (17)

muratteas

Benim ilki HD3430 256'lıktı yinede açıyordu Fifa'yı Nfs'yi Cod'da ve bazı savaş oyunlarında en düşüğü alıyordum öyle oynuyordum, şuanki HD5650 1 gb haricili full ayarlarda yüklediğim tüm oyunlar çatır çatır çalışıyor. Sorun yaşamadım yaşamam inş.

aykutyenihan

HD2600'de sorunlar yaşadım 4870'de yaşıyorum zamanında 9550'de yaşadıklarımı bi ben bilirim. zaten ea forumlarına girersen atinin her modeli var sorun yaşayan nvidia'da var ama hep eski seriler. Rage olayı zaten tam fiyasko nvidiada sorun yaşayan çok azmış, full ati.

muratteas

Ekran kartın ne?

aykutyenihan

şans'a b*k atmayı bıraktım artık fifa sorunlu, rage sorunlu daha çok oyun sayarım nvidianın bulaşmadığı yada teğet geçtiği.

muratteas

Şans işi. Şuana kadar kullandığım Ati'lerden memnunum. Banada Nvidia soğuk geliyor.

aykutyenihan

yıllardır ati/amd kullanıyorum, sizi bilmem ama yeni çıkan oyunlar ilk çıktığında çoğu zaman ilk problemleri yaşamaktan, garip sorunlarla uğraşmaktan ve çoğu zaman nvidia sorun yaşamazken tek sorun yaşayanın ati olmasından sıkılmaya başladım. fiyat/performans olarak tartışmasız ati daha önde ama uyum,stabilite,salt performans vs vs adını ne koyarsanız koyun bu konularda ati en iyimi? sadık bir kullanıcısı olarak bunu sormaya başladım... 4 pc toplama evresinde sürekli ati tercih ettim soranlara tavsiye ettim ama 5. seferde ciddi ciddi nvidia düşünüyorum hatta bide yanına intel...

SDN Okuru

anasayfada ki resmi görünce battlefield ile bir gelişme var sandım :D

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.