Yerli otomobil için artık 1 saatten az süre kaldı. Yavaş yavaş etkinlik alanı dolmaya başlarken, yerliotomobil Instagram sayfasından da otomobil ile ilgili ilk görseller paylaşıldı. Bu görsellerle birlikte otomobilin bazı teknik özellikleri de kendini gösterdi.
canlı yayın
Yerli otomobilin ilk detayları
Yerli otomobilin ilk detayları arasında kullanılan platformu görüyoruz. Aşağıdaki fotoğrafta da göreceğiniz gibi yerli otomobilin alt şasesi ve jantları paylaşılmış durumda. Jantların üzerindeki TOGG logosu da dikkat çekiyor.
Dört çeker sayesinde 400 beygirlik güce ulaşan otomobil, 0’dan 100 kilometre hıza 4.8 saniyede ulaşıyor. Geri Kazanımlı Frenleme teknolojisine sahip aracın maksimum hızı ise saatte 180 km.
Arkadan itişli versiyonda ise 0’dan 100 kilometre hıza çıkış 7.6 saniye sürüyor.
Paylaşılan hikayelerde de yerli otomobil ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Kabinde, cam açma kapama düğmelerindeki lale detayına dikkat çeken hesap, etkinlik alanında olan bitenleri de yine buradan aktarıyor.
Hesabı takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca yukarıdaki galeride etkinlik alanındaki tüm görüntülere göz atabilirsiniz.
Saab gibi fiyasko olmasın
Saab Fiyaskomuydu ?
Insan olan insan emeğe saygı gösterir sizler nasıl bir insansınızki bu yapılanı bile hazmedemiyorsunuz ınanırımkı siz türk bile deyilsiniz sadece yabancı uşaklığı sizinki
tırt
Max hızın 180 olması üzücü ya
Senin gibi fiyasko olmasın bence
Dalga geçer gibi Multimedya cihazını bant ile tutturmuşlar HEY Allah’ım sen büyüksün….
İnşallah fiyasko olmaz ki elektrikli araç Türkiye için çok önemli fosil yakıtı olmayan ülkeler için bile büyük pazar potansiyeli düşünülebilir
Araba kaportadan ibaret. Dış görünüş mükemmel. Erdoğan’nin oradan hızlıca ayrılmasından belliydi içini beğenmediği. Resmen bant ile tutturmuşlar bir tableti. Devrim arabasının içi çok daha güzel.
https://www.youtube.com/watch?v=ixXgRcnJO74
Geçmişte nasıl devrim arabasının yapılmasını engelledilerse aynısı bu araba içinde yapıyorlar, karalama kampanyası yok araba tırtmış yok italyanmış yok oymuş yok buymuş, bu ülkeye bir çivi bile çakmayan (çakma vatanseverler) muhalefet olan ama onu bile beceremeyen çapsızlar, gölge etmeyin gidip ötede oynayın.
Biri şu beyin fakirlerine bantla yapıştırılan şeyin simülasyon olduğunu aracın içi olmadığını anlatabilirmi lütfen :D:D
Allah aşkına ne yerlisi otomobil italyada tasarlanmış motoru kim yapmış fren diskleri şanzımanı vs vs kimin türkiyedemi üretilmiş sadece montajı türkiyede yapılmış yerli diyorlar ona bakarsan Ford ve Toyota da montajını türkiyede yaptırtıyor insan oğlu azıcık araştırsa her söylenene inanıyoruz çoğu firma kendi motorunu üretiyor örnek honda toyota renault volvo gibi Daha çok sayılabilir basit örnekler
Şanzuman mı? Beyin mi
Söylediklerinde kısmen haklısın ama bakışın çok karanlık iyi şeylerde görebilirsin istersen. Çoğu firma motor üretmiyor madem oku araştır demişsin kendin biraz daha araştır. Dünyada motor teknoloji geliştiren firmalar bellidir her önüne gelen motoru ben yaptım olmaz saçma. Her firmada bu kadar arge olmaz gerekte yok. Ülkemiz şimdi böyle bir başlangıç yaptı güzel. Belkide zamanla motor pil ve şanjımanda üretecek. Bir günde yapışacak şeyler değil. Sen bile doğar doğmaz koşmadın unutma
Aslında bir arkadaşımız güzel bir cevap vermiş. Doğar Doğmaz koşamazsın..
Aslında bir arkadaşımız güzel bir cevap vermiş. Doğar Doğmaz koşamazsın..
elindeki hersey cinde uretiliyor kullandigin pc telefon tv ozaman hepsini cin uretti
evet çinde üretiliyor bizlerde ithal ediyoruz sonuçta bizim ürünümüz değiller
kardeşim açıklamaları araştır biraz bu prototip bu firma bmw mercedes vs birçok firmaya tasarım yapıyor fabrikanın açılması için seri üretim olması laazım
2019 yılı itibarı ile TC sınırları içinde 1.5 milyon araç üretiliyor. En büyük ihracat kalemimiz. Yıllar içinde oluşmuş çok kuvvetli yan sanayimiz var.
Yerli araba 150binlik hedef üretimle 2019 yılı üretimin %10, ama vatandaş çok heyecanlandı.
Tasarım pininfarina, piller çinden olabilir. Üretim tesisi de 2 yıl olmazsa 4 yılda kurulur.
Bu kadar üst segmentte, marka olmayan bir arabanın ne fiyata ve hangi müşteriye satılacağı asıl konuşulması gereken konu.