Reklam
    Reklam
    Donanım

    Yıldız Savaşını iPhone’dan Yönetin

    Parrot AR.Drone ilk olarak bakıldığında uzaktan kumandalı  ve UFO görünümlü bir oyuncağa benziyor. Quadcopter olarak da adlandırılan bu oyuncak, dört pervane sayesinde bir helikopter gibi davranıyor.  Buraya kadar her şey normal. Ürünün en büyük farkı iPhone ile kumanda edilmesi.

     

    Reklam
    Reklam

    #video_5449#

     

    Parrot AR.Drone ile birlikte bir kumanda verilmiyor. Ürünün kontrolü, üzerinde bulunan Wi-Fi bağlantısı  ile sağlanıyor. Bu Wi-Fi bağlantısı sayesinde ürünün üzerinde bulunan 2 adet kameranın görüntüleri  iPhone’a aktarılabiliyor.

    Reklam
    Reklam

     

    Parrot Ar.Drone’u kullanabilmek için mutlaka bir iPhone’a sahip olmak gerekiyor.

     

    Reklam
    Reklam

    Oldukça ilginç bir ürün olan Parrot AR.Drone, Linux işletim sistemi sayesinde bu marifetlerini sergiliyor. 15 dakika havada kalabilen bu ürünün diğer bir önemli özelliği  AppStore’dan indireceğiniz bir uygulama sayesinde oyun oynayabilmeniz.

     

    Reklam
    Reklam

     

    Parrot Ar.Drone Amerika Birleşik Devletlerinde 300 Dolar’dan satılıyor.

     

    Bu uygulama sayesinde iki adet Parrot AR.Drone sanal ortamda birbirlerine vurabiliyorlar. Web kameradaki görüntü ve bu uygulamanın arayüzü sayesinde düşmana ateş edebiliyorsunuz.

    :: Ürün hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşın.

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap