Akıllı Telefon

    Note 7 bataryaları karşı karşıya!

    Bildiğiniz gibi Samsung sadece Güney Kore‘ye özel olarak yeni bir Galaxy Note 7 modelini piyasaya sürdü. Geçtiğimiz yıl yaşanan talihsiz olaylardan sonra Note 7’nin yenilenmiş versiyonu olan Note 7 Fan Edition’ın tüm dünyada satışa sunulması zaten beklenmiyordu. Peki, TechRadar‘ın haberine göre, yeni Note 7 ile eskini birbirinden ayıran bataryaların özellikleri neler?

    Galaxy Note 7 yepyeni bir batarya teknolojisine sahip

    Elbette Note 7 FE modeli geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan model ile neredeyse bire bir aynı. Hepimizin tahmin edebileceği üzere iki cihaz arasındaki tek büyük fark bataryalar. Şirketin söylediğine göre 20 Haziran itibariyle Samsung tamamen yeni bir batarya teknolojine geçti ve yeni bataryalara bu 20 Haziran mühürünü bastı.

    17-07/14/note-7-bataryalari-karsi-karsiya-sdn-2.jpg

    Ayrıca iki bataryaların barındırdığı güç de biraz farklı. Eski Note 7 13.48 Wh değerinde bir batarya taşıyordu. Note 7 FE ise 12.32 Wh değerinde bir model kullanıyor. Buna ek olarak, Note 7 FE için kullanılan batarya diğerine göre biraz daha küçük. Orijinal Note 7 3500 mAh‘lık bir batarya kullanırken, Note 7 FE 3200 mAh‘lık bir pile sahip.

    Galaxy Note 7 FE batarya değişikliğinin yanında firma için de özel bir anlam taşıyor. Geçtiğimiz yılın Note 7 olaylarını aşabilmek için Samsung’un başarılı bir Note 7 modeline ihtiyacı vardı. Galaxy Note 7 Fan Edition ile bunu sağlamak istiyorlar.

    :: Galaxy Note 7 olaylarının yakın zaman içinde aşılacağına inanıyor musunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    10 Yorum

    1. SDN Okuru

      Bize gelicek mi Emin ondan haber var mı?

    2. SDN Okuru

      büyük ihtimal tr'ye gelecek bu telefon

    3. SDN Okuru

      Aşılalı çok oldu herkez yolunu bekliyor güzel telefon bu teknik arıza samsungta ilk defa oluyor bmw toyota vs. araçlarını daha çok geri çağırıyor dikkat ederseniz..

    4. SDN Okuru

      Tekrardan aynı ismi koyması büyük hata Tr'ye gelse bile çok tutacağını sanmıyorum 2200-2300 fiyat bandında olmadıkça. Ki en kötü 3100 be yokarı bir fiyat olur ülkemize gelse.

    5. SDN Okuru

      İkisini de denemek lazım acaba sadece şaşırtmaca mı

    6. SDN Okuru

      Samsung s3 kadar sağlam bir telefon değil.

    7. SDN Okuru

      Aptalca bir haber. Bataryalar karşi karşıya diye başlık atıyosunuz. Kıyasma yok bilinen tespitler yazılmış.admin haberi okumadan direk kopyala yapıştır yapmıs belliki.

    8. Enes

      Sarz i eski note 7 ye gore dusus var mi

    Diğer yorumları gör (9) Yorum Yap

    Yorum Yaz