Birleşmiş Milletler, Suriye ve Ürdün şehirlerinde devam eden çatışmadan kaçan çocuklar için yeni programı “ShareTheMeal”i duyurdu. iOS ve Android platformlarında yer alan ShareTheMeal uygulaması ile Suriyeli ve Ürdünlü çocuklara bağış yaparak onlara yiyecek temin edebilirsiniz.
ShareTheMeal uygulaması herkesin yardım edebilmesi için bağış miktarlarını çok makul seviyelerde tutuyor. 1 günlük Suriyeli ve Ürdünlü çocuğu doyurma bağış miktarı 0.40 Euro olarak belirlenmiş. İsterseniz bu bağışı belirli günlerde yapabilir, isterseniz de diğer bağış seçeneklerini kullanarak 1 hafta, 1 ay, 3 ay, 6 ay ve 1 yıllık toplu bağış yapabilirsiniz.
ShareTheMeal ile nasıl bağış yapılır?
ShareTheMeal bağış tutarları; 1 gün 0.40 Euro, 1 hafta 2.80 Euro, 1 Ay 12 Euro, 3 ay 36 Euro, 6 ay 72 Euro ve 1 yıl 146 Euro olarak belirlenmiş durumda. Uygulamaya hatırlatıcı kurarak günlük, haftalık veya aylık bildirimler alabilir ve bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. ShareTheMeal uygulamasını kullanmak için Facebook hesabınız ile giriş yapmanız gerekiyor. Profilinizi oluşturduktan sonra ister kredi kart ile bağış isterseniz de PayPal hesabınız ile bağış işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
#video_10086#
Yapmış olduğunuz yiyecek bağışının hangi çocuğa ulaştığını ödeme işleminin hemen ardından görebiliyorsunuz. Bu ekranda bağışın ulaştığı çocuğun nerede okuduğunu ve ileride hangi mesleği yapmayı düşündüğü hakkında kısa bilgiler yer alıyor.
:: ShareTheMeal ile Suriye ve Ürdün şehirlerinde yaşayan çocuklara bağış yapmayı düşünüyor musunuz?
Büyük yardımlar yapamasak da herkes küçük yardımlar yaparsa çok iyi olur
Allah biliyor ya, işin içinde birleşmiş milletler varsa o toplanan paraların sahiplerine ulaşacağından şüphe duyarım. Doğrusunu elbet Allah bilir.
kızılay varken niye yabancıya göndereyim paramı ?
kızılay güzel yapıyor bence gerek yok ama yinede yapılması iyidir..
Bizim ülke kadar yardım eden koruyan gözeten yok zaten. Bazılarımızdan daha iyi şartlarda yaşamaya bile başladı bazı suriyeliler. Bunlar doğrudan ya da dolaylı bizim cebimizden çıkıyor zaten. Yeterince mecburi hayır işlediğimizi düşünüyorum fazlasına gerek yok.