Reklam

Alev alan iPhone 7, arabayı yaktı!

93
Reklam

Bu yıl patlayan, alev alan akıllı telefon haberlerinin tavan yaptığı bir yıl oldu.

Galaxy Note 7 modellerinin pil problemi nedeniyle geri çekilmesinin ardından, şimdi de iPhone 7 patlama haberleri gelmeye başladı.

Daha önce bir kullanıcının yüzüne yakın bir mesafede patlayan iPhone 7 modelinden sonra, şimdi de araç içerisinde alev alan bir iPhone 7 ile karşı karşıyayız.

Suratında telefon patladı

Otomobilin içinde iPhone 7 alev aldı

Reklam

Henüz bir haftalık iPhone 7 telefonunu, araç içerisinde bazı kıyafetlerin altındayken bırakıp sörf dersi almak için plaja giden Mat Jones, aracına döndüğünde kötü bir sürpriz ile karşılaştı.

Henüz bilinmeyen bir sebeple alev alan iPhone 7, kendi ile birlikte araç içerisinde bulunan kıyafetleri ve koltukları da kül etmiş durumda.

Böylesi bir olayda tabii ki akıllılara direk arabada bırakılan iPhone 7 modelinin fazla güneş ışığına maruz kaldığı için yandığı geliyor.

Ancak Mat Jones‘un ifadesine göre telefon, kıyafetlerle kaplıydı ve direkt olarak güneş ışığına maruz kalmıyordu. 

:: iPhone 7 patlama haberleriyle ilgili ne düşünüyorsunuz?

93 Yorum

  1. Tıslamasından belli idi zaten, ayrıca samsung tüm zararına rağmen üzerine düşeni yaptı, bu anlamda tebrik ediyorum. Sony en güvenilir telefon güncelleme desteği en iyisi, hafif arayüz, stabil telefon, kaliteli malzeme, stereo hoparlör ve en önemlisi RADYO var.

  2. Telefon teknolojisi tehlikeli bir hal almaya başladı. 3310 5110 modellerine geri dönelim biz en iyisi 🙂 Yok düştü kırıldı, yok ekran jelatini, aman cizilmesin diye kılıf. Ekrana logo alıp tuşlarla melodi yapalım tekrardan

  3. Bu haberin yazarı tipik apple karşıtıdır. Note 7deki rezilliği genelleyerek samsung markasını temize çıkartma kampanyasıdır. Bu haber için kaç para aldınız ?

  4. iPhone'ların hepsi patlasa bile o bir iPhone olduğu için herhangi bir önlem almaya gerek yok. Ne olmuş yani? Her telefon yanabilir.

  5. nasıl insanlarsınız ya androidciler iphone patladı mı seviniyor, iphoncular samsung patladı mı seviniyor.

  6. Yaaaa ayfon olunca sorun yok yaaaaaaaaaa…Yeter ki samsung olmasın, o zaman ses getirir 😀 Bu marka sapkınlığını anlamıyorum.

  7. samsung note 7 leri geri topladı. apple ise takla atar yine geri almaz. insan sağlığı hatta insanın kendisi adamların umrunda bile değil. afyoncular hakkınızı helal edin, ne olacağı belli olmaz 🙂

  8. Samsungun karalama oyunu bu ya iphone bu zamana kadar patlamadı da 7 çıkınca mı patlamaya yanmaya başladı

  9. yahu ne kamil adamlarsınız adamlar size çatır çatır paraları saydırıp aldırıyor o telefonları siz sidik yarıştırıyorsunuz benim telim daha iyi diye tek derdiniz ego.. paralarınız gidiyor havalara millete hava atıcam diye kekolar

  10. Anlamiyorum, yilardir patlamayan iphone note 7 ler patladiktan sonra bi anda patlar oldu.
    Yemeyiz bunlari samsung.

  11. Iphone samsungu taklit ediyor yine… 3 yıl oncesine kadar samsung kopyaliyodu iphonu artik iphone kopyaliyor:)

  12. Iphone da Samsung da gelsinler sony den öğrensinler telefon üretmeyi. Adamlarda insan sağlığına değer diye hiç bişey yok bu iki firmada sadece ciro yapma peşindeler. Beş para etmez cihazlarını fahiş fiyatlarla satmayı biliyorlar ancak.

  13. Note 7 de iphone 7 de almam.Iphone 7 de aşırı derecede ısınma problemi var.Patlaması normal bir şey.Note 7 nin piyasadan geri çekildiği gibi iphone 7 lerde geri çekilsin

  14. Yeni modellere yönelmemek en doğrusu şuan içün 2 ay geçerse kronik bir sorun olmassa belki o zaman

  15. 14 ekim'de iphone 7 plus aldim. Cihaza bildirim geldigi zaman bildirim penceresini indirirnce beyaz kerelenme (piksel kaymasi) meydana geliyor. Cihaz suan teknik serviste muhtemelen degisim yapilacak.

  16. işte samsungun nasıl bir firma olduğu, appleın nasıl bir firma olduğu anlaşılıyor. Samsung birkaç patlama olayında hemen telefonları geri çağırdı, sonra tamamen durdurdu, kullanıcı dostu böyle olunur. Apple ise hiç umrunda bile değil, alsınlar da patlarsa patlasın.

  17. Bu iPhone 7 değil, çünkü farkındaysanız, 1.resimde ve 2.resimde taptic engine kısmınk göremiyorsunuz. Ve 1. Resime biraz dikkat ederseniz kulaklık girişi var.

  18. 5sim var ve artık hiç sevmiyorum. Ama ne telefon alacağımızı şaşırdık note 7 alim dedim patladı iphone 7 alim dedim patladı e 6s alim dedim geçenlerde o da patladı… Ne yapacağımızı şaşırdık valla.

  19. Gebe isheepler dolusmus samsung yapdi diyor yav he he kabil edin arkadas ikiside bataryadan sinifta kaldi

  20. iPhone 7 ısınıyor mu? Puhahaha 1 haftadır kullanıyorum bir kere ısındığına şahit olmadım. Çamur at izi kalsın. Yapmayın böyle kardeş. Paramız yetmiyor alamıyoruz deyin ama böyle şeylerle gelmeyin.

  21. Keşke İphone larda piyasadan çekilse bu işin 3 ü 5 i olmaz şansa bırakılmamalı bence bugün 2 olur yarın 10 derken insanlar mağdur oluyor yok araba yandı yok ev yandı…

  22. Bu iphone alanlara acıyorum.Mesela arkadaşım iphone 7 aldı önceki 6 yı sattı şimdi telefonunda arıza çıktı ne olduğunuda söylemiyor şuan teknik serviste o çamur attığı android telefonu kullanıyor.

  23. Siz ne bicim insanlarsınız ya, her yıl özellik bile denmeyen özellikleri telefona dahil ediyorlar, yok yüzde 10 performans yok eskisinden 2 sn hızlı açılıyor saçmalıklarıyla cebinizdeki milyarlarca parayı çekiyorlar sizde babanızın parasıyla apple samsung tutturmuşsunuz bir türkü gidiyorsunuz. Bende samsung ace var, facebook zaten kullanmıyorum ama kullansam da hızlı olmasa da görüntülüyor, whatsup da çalışıyor. Başka ne yapıyorsunuz telefonla. 3-5 saçma sapan çocuk oyunları oynuyorsunuz, biraz daha net resimler çekiyorsunuz. Peki o resimleri ne yapıyorsunuz. 4k tv de misafirlere mi gösteriyorsunuz. Hepiniz ya telefonda ya küçücük bilgisayar monitörlerinde bakıp arşivliyorsunuz. Kısacası dandik dediğiniz telefonlardan çok da fazla bir şey yapmıyorsunuz o telefonlarla. Gidin bir motosiklet alın gezersiniz, gidin kıyafet alın, hiçbir şey yoksa tatile gidin zihniniz açılsın. Robot oldunuz çıktınız bu teknoloji yüzünden

  24. Yorumlara baktım patlama çatlamalar dan dert yanmış yurdum insanı, bende iphone 5 var ios beta tester kullanıcısıyım. telefonumda bi ara aşırı ısınma problemi vardı neredeyse pantolon gömlek ütüle o derece.. fakat ne patlama ne çatlama oldu.. siz en iyisi iphone 5 kullanın NO sıkıntı…

  25. Enerji açı donanımlar için daha fazla pil kapasitesi istenip duruyor. sorumlu piller. en kısa zamanda yeni pil teknolojisine geçmek lazım. Samsung veya IPhone farklı değil.

  26. Yorumlar komik. iPhone 4den bu zaman kadar çıkan tüm modelleri kullandım hiçbir ısınma sorunu yaşamadım. Bir tek 5 de uyut/uyandır tuşu sorunu vardı, o da değişimde düzeldi. Onun haricinde taş gibi telefon. Gönül rahatlığı ile alın, kullanın. Yorumlar ve haberler manidar olmaktan öteye geçmez.

  27. ip ho ne parçalandı..heheeheehe..iphone trollar nerede..? note 7,yi beğenmiyorlardı.kendileride İP ho NE lik oldu..

  28. Bu Iphone fanatiklerini anlamıyorum. Kime hangi ülkeye yardım ve hizmet edip alıyorlar. Kendi üretim tesisleri olmayıp Çin de ürettiriyorlar. (tipik Amerikan kapitalizmi) ve maliyetinin çok üstünde satıyorlar. (Kasalarında 150 milyar dolar nakit paraları varmış. kendileri söylüyor.) Telefonların teknik özellikleri diğer tefenlardan daha düşük.

  29. Bu patlama haberlerinden sonra kontratlı aldığım iphone 7 plus u sattım. Daha ilk taksidini ödemedim. İlk ay 450 tl yansımış faturama. Huzur içinde kullanamayacaksam canı cehenneme iphone un.

  30. Nedense bu haberler hep amerika'da oluyor. Uzakdoğo, avrupa, afrika, güney amerika vs.. kimse telefonunu öküz gibi kullanıp yakmaya/patlatmaya çalışmıyor.

Yorum yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version