Apple Mağazası İstanbul’da
Saturn Taksim‘de, Apple mağazası açıldı. İstiklal Caddesi’ndeki Demirören İstiklal AVM’de Cuma günü yani 23 Aralık’ta açılışını yaptı.

Saturn Taksim‘de, Apple mağazası açıldı. İstiklal Caddesi’ndeki Demirören İstiklal AVM’de Cuma günü yani 23 Aralık’ta açılışını yaptı.

iMac, Macbook, Macbook Air, iPod, iPad ve iPhone gibi ürünlerindan istediğine ulaşabilecekken aynı zamanda ürünler ile uygun çeşit çeşit aksesuarı da buradan temin edebilecekler.
Apple mağazasından alışveriş yapacak olan kullanıcılar, Apple ürünleri ile ilgili rehberlik hizmeti de alabilecekler. Ayrıca bilgilendirme görüşmelerinde ise Mac sahiplerinin yaptığı yaratıcı projeleri görebilecekler.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Forumda konuşulanlar
- App Store kalkıyor mu? İşte Apple’ın yeni uygulama mağazası!0 cevap
- Gürgençler Apple Premium Reseller Mağazası, Forum Trabzon’da büyük fırsatlarla açılıyor!0 cevap
- Gürgençler muhteşem fırsatlarla Adana’da Apple Premium Reseller mağazası açıyor!0 cevap
- Microsoft’tan Apple ve Google’ı bitirecek oyun mağazası geliyor!1 cevap
Yorumlar (20)
APPLE ARTIK 5 İNÇ ÇIKAR,,şu android şirretinden kurtulalım. iphone 5,i 5 inç yap.3000 lira olsa alacağım. rot,balans,rom,atmasını da bilmiyoruz.andoid lanetine,zaten atanlarda memnun değil,bir yeri iyileşiyormuş,iki yeri bozuluyormuş,rootlarda sakat. millet derte düştü bu androitten.. bıktık vallahi satacağım telefonu,1200 e aldık.ne verirlerse..şu andoitten yalnız kurtulalım. iphonede rot,mot,karburator yok,,lion,un güncellemeleri var. ama telefon küçük. biraz büyük olsa,,apple telefon çıkarmaktan bıkar vallahi. çünkü 3.5 inç,e bu kadar saldıran insanoğlu 5,inçi yer bitirir.beee. en az türkiye,ye bir milyon adet gelmeli. o zaman.. süper olur,süper...şu andoid programalarıda beşpara etmez. applenin bir siri,si en az 1000 andoid programı yapar.. HELAL SANA APPLE..birde bilgisayarını alabilsem,şu vindovs,tan kurtulsak..harıka olur be..ev almış gibi seviniriz.cümleten.. HADİ BE APPLE..nefretimizin içindeki markalardan ve andoitten bizi KURTAAAAR..5 inç iphone piyasaya çıkart.BEKLİYORUZ.ama bilkom satmasın.milleti kazıklıyor..dükkanında sattır.çokta pahalı yapma ,millet alabilsin..andoid yarı yarıya düşer..cümle andoid şirketleri İFLAS BAYRAĞINI ÇEKERLER.alimalllah.
açtığı gibi kapatırlar. özenti insanların tiki mekanı.
cook güzelsin ama cok pahalısın haksızlık beaa!!!!
Yeni mi açıldı ? Bakınız: Şişli Artı Bilgisayar.
Eee Bu yazdığınız hizmetleri Bilkomun mağazalarındanda alıyorum ben Lydia'dan Troydan Artıdan bunlarda premium reseller Apple Store acmadıkları sürece ikna olmam..
hehe hiç güleceğim yoktu.. sanki dünyayı yeniden keşfettiler :)
Yenilik iyidir
kazıklanmaya devam
aynı şey işte bilkom artı vs biz hakiki apple mağazası istiyoruz ....
Fiyatlarda bir oynama olmaz bunu sebebi ülkemizdeki vergiler yüzündendir ayrıca bağımsız bir apple store'a hiç benzemiyor ama