Reklam
    Reklam
    Mobil

    Asus’un Akıllı Saati Geliyor!

    Asus‘un bir süredir beklenen akıllı saati ortaya çıkıyor. Şirketin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, yeni cihazın 3 Eylül tarihinde tanıtılacağı ve Almanya‘nın başkenti Berlin‘de gerçekleşecek IFA 2014 organizasyonunda görücüye çıkacağı belirtildi.

    Meraklandırıcı görsel

    Reklam
    Reklam

    İnanılmaz bir şey IFA 2014’te olacak, orada görüşürüz” mesajıyla paylaşılan görselde Halil Cibran‘ın “Zaman dönüştürüldü ve biz değiştik” şeklinde çevrilebilecek sözüne yer verildi. Asus logosu ve tarih dışında bir detayın bulunmadığı çalışmada, akıllı saatin hatlarını yanısıtan bir görsele yer verilerek merak uyandırılıyor.

    Android tabanlı en ucuz giyilebilir ürün

    Reklam
    Reklam

    Resmi olarak 5 Eylül tarihinde başlayacak IFA 2014‘ten iki gün önce tanıtılacak ürün fuarda teknoloji meraklılarının karşısına çıkacak. 99 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulabileceği söylenen akıllı saatin, Android tabanlı en ucuz giyilebilir ürün olabileceği tahmin ediliyor.

    :: Akıllı saat ve benzeri giyilebilir ürünler ilginizi çekiyor mu? Bu tür ürünler için en fazla ne kadar bütçe ayırırsınız?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    8 Yorum

    1. SDN Okuru

      anında alırım gelirse ülkemize. markası yeter

    2. SDN Okuru

      BİR ÇOK AKILLI SAAT ÇIKIYOR PİYASAYA BAKALIM ASUS NE YAPACAK ?

    3. SDN Okuru

      Fiyatiyla iyi satabilir

    4. SDN Okuru

      bende tag heuer almak isterdim akıllı olmasada 😀

    5. SDN Okuru

      Saat değilde Fit tarzı ama çağrı ve mesaj bildirimi de yapan ama fiyatı 150 TL yi geçmeyen bir cihaz olsa harika llurdu

    6. SDN Okuru

      Motorola Moto 360’tan daha güzelini yapamazlar.

    Diğer yorumları gör (7) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap