Reklam
    Reklam
    Oyun

    Axiom Verge 2 yine ertelendi

    Thomas Happ tarafından geliştirilen retro tarzı ve Metroid-a-like oyununun devamı Axiom Verge 2 tekrar ertelendi. Yeni tarih belirlendi.

    Thomas Happ tarafından geliştirilen retro tarzı Axiom Verge 2 oyunu tekrar ertelendi. Başlangıçta 2020 yılında PC ve Switch konsollarına çıkması beklenen oyun artık bu yılın ikinci yarısında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

    Axiom Verge 2 bir kez daha ertelendi

    Platform tarzını yansıtan Axiom Verge 2 birçok kez ertelendi. Bunun henüz net bir nedeni yok. Ancak geliştirici tarafından çeşitli sebeplerle ileri bir tarihe alındığı belirtildi.

    Reklam
    Reklam

    2020’de çıkması planlanan oyun artık 2021 yılının Temmuz ayı başında veya Eylül sonunda çıkması öngörülüyor. Happ blogundaki bir gönderide: “Oyunun çıkış sürecinin tahmin ettiğimden daha uzun sürdüğüne dair oyuncularla uzun bir tartışmaya girebilirim. Ancak teknik ayrıntılara çok fazla dalmak istemiyorum. Bu süreçte oyunu ertelemek olması gerekenlerden biriydi” diye yazdı.

    Oyunun fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

    Axiom Verge 2‘nin son gecikmesinden dolayı bir özür olarak Happ, 26 dakikalık Axiom Verge oyununun yapım sürecini anlatan belgeselini Steam‘de kalıcı olarak ücretsiz hale getirdi. Yakında Epic Games Store‘da satışa sunulacak.

    Reklam
    Reklam

    İlk olarak 2019 yılında yapımı duyurulan oyun Axiom Verge 2, yeni karakterleri, düşmanları, güçleri içeriyor. Ayrıca tamamen yeni bir dünyayı tanıtarak hayranlarının beğenisini toplamayı hedefliyor.

    Oyun Nintendo Switch konsolu ve Microsoft Windows sistemleri için piyasaya sürülecek.

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap