İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Kripto para

58 bin doları aşan Bitcoin, sert düştü!

Pazar akşam saatlerinde 58.330 dolarla yeni bir rekora imza atan kripto para birimi Bitcoin, Pazartesi gün içerisinde 52.300 dolar seviyesine geriledi. Bitcoin, son 24 saatte yüzde 10.3 değer kaybetti.

Hasan Karaüzüm

Güncelleme: okunma

58 bin doları aşan Bitcoin, sert düştü!

Pazar akşam saatlerinde 58.330 dolarla yeni bir rekora imza atan kripto para birimi Bitcoin, Pazartesi gün içerisinde 52.300 dolar seviyesine geriledi. Son dönemde sık sık rekora imza atan dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin, son 24 saatte kaybettiği yüzde 10.3‘lük değer ile hafta başında akşam saatleri yaşadığı tarihi zirveye göre ciddi oranda düşüşe geçti.

Milyarder Elon Musk’ın gücü ile değerine değer katan Bitcoin, aynı zamanda 48 bin dolar seviyesini de gördü. Çok kısa bir süre bu değerde kalan kripto para birimi 2 dakika içerisinde 50 bin dolar seviyelerine yeniden yükseldi. Bu durumun, büyük bir hesabın toptu satış yaptığından ve hızlı bir şekilde önceden verilmiş alım emirlerinin devre girmesinden dolayı yaşandığı düşünülüyor.

Bitcoin neden düştü?

Habertürk’ün haberine göre her geçen gün yeni bir rekor seviyeye ulaşan Bitcoin’in yüzde 10‘luk düşüşü, düzeltme bölgesini girildiğini işaret ediyor. Ayrıca kripto para biriminin ana düşüş sebebinin, gelen kar satışlarından kaynakladığı belirtiliyor.

Ethereum

Bitcoin’in düşüşüne ek olarak bu hafta sonu ilk kez 2000 doların üzerinde değere ulaşan Ethereum‘da yeni haftada değer kaybetti.

Haftaya düşüşle başlayan kripto para birimi, son 24 saatte yüzde 10.7‘lik değer kaybı ile 1.737 dolar seviyesine geriledi.

Ayrıca hafta başında piyasa değeri açısında ilk 100’ün içerisinde yer alan kripto para birimlerinden 88’nin değer kaybettiği ifade edildi.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (5)

Teknoloji Dostu

Bizim aç komşuda bitcoin almış. Düştü zarar ettik dedi mal

Teknoloji Dostu

Her yükselişte/düşüşte haber yapılması sıkıcı olmaya başladı sayın sayfa yetkilileri.

Teknoloji Dostu

hiç durmadan çıkcağınımı bekliyordunuz 40 a kadar düşer büyük ihtimal sonra 100 e doğru gider

Teknoloji Dostu

Sanal bir dünyaya doğru tekerleniyoruz fren patladı

Teknoloji Dostu

Ve yine toparladı

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.