Reklam

.com Yerine .istanbul Geliyor!

34
Reklam

Çığ gibi büyüyen İnternet dünyasında artık alan adları yetersiz gelmeye başlamıştı. Bunun için .com, .net, .org ve .co gibi uzantılar ile alan adlarının kullanımı genişletilmişti. Şimdi ise alan adı uzantılarına Türkiye’den .ist ve .istanbul ekleniyor.

Alan adımız İstanbul ile millileşiyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Medya A.Ş işbirliği ile başta İstanbulluları ve dünya çapında çevrimiçi kimlikleri İstanbul markası ile güçlendirecek ‘.istanbul ve .ist’ yeni üst düzey alan adı uzantıları hayata geçiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımı ile ‘.istanbul ve .ist’ yeni üst düzey alan adı uzantıları bugün duyurulacak.

Reklam

:: .ist veya .istanbul şeklinde alan adı satın almayı düşünüyor musunuz?

34 Yorum

  1. İnşallah fiyat konusunda abartılı olmazlar, en fazla 9 $ olsun, bazı duyumlarıma göre 15 $dan satmayı düşünüyorlarmış, elde patlar tercih edilmez. Birde ilk önce en yüksek teklifi veren alır şeklinde satıcaklarmış, sonra kalan premium alan adlarını yüksek fiyatlardan satacaklarmış daha sonrada geri kalan muşmulaları ilk gelen alır türünden satacaklarmış. Keşke direk satışa çıksa ilk gelen alsa daha iyi olur. Örneğin ben kendi soy adımla almak istiyorum ama bir holding adı olduğu için alma imkanım sıfıra iniyor bu şartlarda. O adamlar kullanmasalar bile kimse almasın diye basacaklar parayı alacaklar, çünkü piyasadaki bütün antin kuntin uzantıları bile alıyor bahsettiğim firma.

  2. İstanbul a marka değeri katar (tebrük ediyorum kırk yılda bir yeni şey yapmışlar) (çalıntı çıktı)

  3. İstanbul a marka değeri katar (tebrük ediyorum kırk yılda bir yeni şey yapmışlar) (çalıntı çıktı)

  4. millet eleştirmiş de sizene kardeşim kendi işinize yaramıyor diye eleştirmek nedir bence istanbulda ki firmalar için gayet güzel

  5. İyi hoş güzel bir şey de net'in sonuna com koyan bir insanlığa sahip olarak pek fark yaratmaz açıkçası isim.istanbul diye site adresini verdiğimizde isim.istanbul.com mu derler 🙂

  6. Net'i dahi com ile arayan millet ist ve istanbul yazacak, adres çubuğu değil google i kullanan bu zihniyetle asla hiçbiri olmaz :

Yorum yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version