Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    Elon Musk, salgın konusunda insanları yanılttı

    CEO Elon Musk, Twitter üzerinden corona virüsü (covid-19) salgını ile ilgili yanlış bilgi içeren bir paylaşım yaptı.Milyonlarca takipçisi olan CEO'nun paylaşımı ise henüz silinmedi.

    Elon Musk, Perşembe günü Twitter üzerinden bir takipçisinin corona virüsü (covid-19) hakkındaki sorusuna, yanlış bir cevap verdi. Özellikle salgınla ilgili çok fazla bilgi kirliğinin olduğu şu günlerde, milyonlarca takipçisi olan CEO Elon Musk‘ın yanlış bilgi içeren gönderisi ise Twitter tarafından hala silinmedi.

    Corona Virüsü Salgını Devam Ediyor

    Reklam
    Reklam

    Elon Musk’ın doğru bildiği yanlış

    Musk, paylaştığı gönderide, “Yaşlıların corona virüsü (covid-19) salgına karşı daha zayıf olduğunu ancak çocukların bağışıklığının güçlü olduğunu” ifade etmişti. Ancak yeni yapılan çalışmalara göre, çocuklar da en az yaşlılar kadar salgının tehlikelerine açık.

    Reklam
    Reklam

    Twitter, geçen haftalarda verdiği bir kararda Facebook ile işbirliği yaparak, salgın hakkında yanlış bilgi paylaşılmasının önüne geçmeyi hedeflediklerini söylemişti. Hatta salgınla ilgili resmi kaynaklar dışındaki bilgi paylaşımlarının Dünya üzerindeki insanların hayatlarına olumsuz etki yaptığının farkında olduklarını ve bu şekildeki içeriklerin önüne geçmeyi planladıklarını belirtmişti.

    Ancak şirket, ünlü liderin paylaşımını incelediklerinde, kendi kurallarına karşı olmadığını gördüklerini belirtti. ünlü CEO, daha önce de corona virüsü (covid-19) salgını yüzünden panik yapılmasını “aptalca” bulduğunu söylemişti.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    3 Yorum

    1. Anonim

      sen hiç c19 dan ölen cocuk gördün mü sdn?

    2. Anonim

      Yalan değil yaşlıların bağışıklık sistemi daha zayıf çocuklarınki ise daha güçlü. Ama bu demek değildir ki çocuklar, gençler asla hasta olmayacak.

    Diğer yorumları gör (2) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap