Pronet Alarm Sistemi’ne hırsızlık, yangın, gaz kaçağı, su baskını, acil sağlık ve panik durumlarında gönderilen alarmlar, Alarm Haber Alma Merkezi’ne iletiliyor.
Endüstriyel üretimin ve büyük şirketlerin merkezlerinin büyükşehirlerde olması nedeniyle, dünyanın hemen hemen her yerinde büyükşehirlerde nüfus artmaya başladı. Kasabalarda, küçük şehirlerde yeterli iş sahasının olmaması nedeniyle insanlar oradaki yaşam birimlerini genellikle yazlık, ya da en ufak bir tatilde kaçış alanı olarak görmeye başladılar.
Dolayısıyla küçük şehir ve kasabalardaki yerleşim alanları belirli aralıklarda kullanılmaya başlandı.
Bakıldığında bu bir avantaj olarak görülebilir fakat büyükşehirlerde nüfusun ciddi anlamda artışı ve küçük şehirlerin boş kalması bazı dezavantajları da beraberinde getirdi. Trafik sorunu başta olmak üzere yerleşim birimlerinin birbirine yakınlığı nedeniyle yaşanan alan kısıtı, bazı alt yapı yetersizlikleri nedeniyle yaşanan su baskınları gibi sorunlar yaşanmaya başladı.
Küçük yerleşim birimlerinde ise kasabanın ya da köyün boş kalması sebebiyle yaşanan korumasızlık ve bir güvenliğin olmaması olası hırsızlık problemlerinin önünü açtı.
Büyükşehirlerde ise hırsızlık problemi küçük yerleşim birimlerine nazaran ciddi boyutlara ulaştı. Sadece evler değil aynı zamanda büyük ve küçük ölçekli işletmeler, kurumsal firmalar da risk altına girdi.
Her akşam haberlerde en az 1 tane hırsızlık haberiyle karşılaşıyoruz ve çoğunluğu büyükşehirlerde meydana geliyor. Bu durumda hırsızlara karşı korumak, güven altında olmak büyük önem arz ediyor.
Peki, hırsızlardan korunmak için ne gibi yöntemlere başvuruluyor?
Kapının önüne erkek ayakkabısı bırakmak: Özellikle yalnız yaşayan kadınlar bu yöntemi çok fazla kullanıyor. Ancak bu yöntem hırsızları durdurmaya yetmiyor.
Kapıya birden fazla kilit taktırmak: Nafile… İsterseniz kapıyı baştan sonra kilitlerle donatın. Hırsızlar artık kilit açma konusunda oldukça uzmanlaştığı için bu yöntem de ne yazık ki onları durdurmuyor.
Evin girişine “Dikkat Köpek Var” uyarısı asmak: Genellikle lüks binaların ve villaların kapısında bu yazıyla karşılaşırsınız. Fakat hırsızlara karşı bu yöntem de çok güvenilir değil.
Gece yatarken ışıkları açık bırakmak: Sıklıkla başvurulan yöntemlerden bir tanesi. Genellikle gece yatarken bir odanın ışığı açık bırakılıyor. Bu yöntemi siz biliyorsanız hırsızlar da çok iyi biliyor.
En Güvenilir Yöntem Pronet
Hayatınızda en az bir kere yukarıda saydığımız yöntemlerden birine başvurmuşsunuzdur. Fakat ne yaparsanız yapın hırsızları durduramıyorsunuz. Bu noktada da tek bir yöntem devreye giriyor. Tabii ki Pronet. Peki, Pronet ne işe yarıyor?
10 saniye hayat kurtarır
Pronet Alarm Sistemi’ne hırsızlık, yangın, gaz kaçağı, su baskını, acil sağlık ve panik durumlarında gönderilen alarmlar, Alarm Haber Alma Merkezi’ne iletiliyor. Vakanın niteliğine göre, ambulans, itfaiye, emniyet gibi ilgili kurumlara buradan haber veriliyor. Pronet Alarm Haber Alma Merkezi’ni benzerlerinden farklı kılan en önemli özelliği ise, kendisine ulaşan alarmları dünya ortalaması olan 60 saniyenin çok altında, ortalama 10 saniyede yanıtlıyor oluşu.
Pronet ekibi sürekli çalışıyor
Pronet Alarm Haber Alma Merkezi çalışanları sürecin takibini yapmayı da ihmal etmiyor. Çalışanlar, güvenlik riskinin ortadan kalktığından emin olduktan sonrasında da sizi arayıp her şeyin yolunda olduğu teyidini almadan söz konusu vakayı tamamlanmış olarak kabul etmiyor.
Pronet’li olmanın birçok nedeni var
Pronet için müşteri deneyimi ve müşteri memnuniyeti en önemli konuların başında yer alıyor. Pronet sadece güvenlik anlamında verdiği mükemmel hizmetlerin dışında ilk kurulduğu günden bu yana, müşterisini odağına alarak çalışmalarını yürütüyor. Güçlü ilerleyişi ve bu alanda attığı adımlar sayesinde her yıl uluslararası organizasyonlarda saygın ödüllerin sahibi oluyor.
Pronet’in çalışma sistemi
Pronet’in sadece hırsızlık esnasında değil daha hırsızlık olmadan, kapı ve pencere açılmasında dahi alarm sireni çalıyor ve Pronet Haber Alma Merkezi’ne sinyal gönderiliyor.
Alarm sisteminden gelen sinyalden sonra Pronet Alarm Haber Alma Merkezi ortalama 10 saniye içinde size veya yakınlarınıza ulaşarak durumla ilgili detaylı bilgi veriyor.
Hırsızlık durumunda emniyet güçleri alarmın geldiği yer ile ilgili bilgilendirilerek adrese yönlendiriliyor.
Pronet, sabotaja karşı çift yönlü üstün koruma teknolojisi sayesinde daha hırsızlık olmadan devreye giriyor. Ardı ardına patlayan flaşlar sayesinde hırsızlık anını fotoğraflayarak caydırıcılık etkisi yaratıyor.
Görüntülü hareket dedektörü sayesinde art arda çekilen fotoğraflar cep telefonunuza gönderiliyor. Bu sayede her anı telefonunuzdan kontrol edebiliyorsunuz. Sadece siz değil aynı zamanda Pronet Haber Alma Merkezi de harekete geçerek ilgili birimleri evinize ya da iş yerinize yönlendiriyor.
Detaylı bilgi için burayı ziyaret edebilirsiniz.
Peki bunun faturası ne kadar.
Merhaba kesif yapmadan fiyat veremiyoruz ne yazik ki kesif icin numara birakin sizinle iletisime gecmek isteriz
Semih DEMİRCİ
Güvenlik Danışmanı
Aylık bizden fiyat istenmesi çok saçma fatura gibi her ay ödeniyor ve alarm sistemi sizin olmuyor…
Boşuna almayın çıkması zor.
2 pır 2 manyetik 1 alarm kutusu için 500 TL ve aylık 184TL+KDV istediler. 24 ay taahhüt. 2 yıllık maliyeti 5710,88 TL
2 pır 2 manyetik 1 alarm kutusu için 500 TL ve aylık 184TL+KDV istediler. 24 ay taahhüt. 2 yıllık maliyeti 5710,88 TL. Çok fazla… tek avantajı polise haber vermesi ya ad alarm kurmayı unuttuğunuzda uzaktan alarm kurması. Polislerde 20 dakika da gelmediğinden dolayı umursamıyorlar. Böylelikle normal alarmdan farklı bir yanı yok. aynı parçalar ile x bir firma 400 tl tek sefer veriyorsunuz bu kadar.