Reklam
    Reklam
    Mobil

    Facebook Home Yarım Milyon’u Aştı

    Facebook‘un Android cihazlar için geliştirdiği yeni arayüzü Facebook Home, yayımlandığı 16 Nisan‘dan bu yana 500 bin kez indirildi. Yarım milyon sınırının aşılması Facebook tarafından önemli bir eşik olarak görülüyor.  Şirket, Google Play‘de yer alan Facebook Home sayfasında bu yeni rekorun tanıtımına başladı.

    Bu rakam ne kadar iyi?

    Reklam
    Reklam

    Facebook Home‘un 1 hafta gibi bir sürede aştığı bu rakamı, Instagram‘in Android‘deki çıkış performansı ile karşılaştıran TechCrunch sitesi, 500 bin rakamının önemli bir rekor olmadığını ve Instagram’in günde 1 milyon ve 6 günde 5 milyon kişi tarafından indirildiğini hatırlatıyor. Ayrıca, Facebook‘un milyarlarca kullanıcısına karşın 500 bin rakamının son derece düşük kaldığına da dikkat çekiliyor.

    Bu karşılaştırmaları yaparken Facebook Home‘un Samsung Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy Note 2, HTC One, One X, HTC First gibi az sayıda cihaza yüklenebildiğini hatırlatmakta fayda var.

    Reklam
    Reklam

     

    İndirme sayısı üzerindeki tartışmaların ötesinde dikkat çekici bir nokta da Facebook Home için Google Play’de yer alan kullanıcı değerlendirmeleri oldu. Ortalama 2.2 puana sahip bulunan Facebook Home için toplam 10,930 kullanıcının değerlendirmede bulundu. 5,627 kullanıcının sadece 1 yıldız alabilen uygulama 1815 kişiden ise tam puan aldı.

    Facebook Home  Google Play üzerinden ücretsiz sunuluyor.

    Reklam
    Reklam

    :: Facebook Home’un başarlı olacağını düşünüyor musunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    9 Yorum

    1. SDN Okuru

      indirilse nolcak rating e bak. merak ediliyo indiriliyo sonra siliniyo demektir bu. bunu nesi başarı allah aşkına.

    2. SDN Okuru

      Berbat bir uygulama. Sakın yükelemeyin telefonunuza…

    3. SDN Okuru

      htc one s ie uyumsuz uyarısı veriyor

    4. SDN Okuru

      ben s3 mini kullanıyorum .apk şeklinde kurdum bi işe yaramaz. touchwiz e zor ulaşılıyor.hem de uygulamasından girmek daha iyi

    5. SDN Okuru

      One s ekran cözünürlugü düşük,1280*720 olması lazım.

    6. SDN Okuru

      turkiyede henuz kullanilmiyor arkadasim ondan uyumsuz hatasi verir

    7. SDN Okuru

      S3 te kullandım. Çalışıyor. Yalnız kücük olmasına rağmen bir halta yaramaz.

    Diğer yorumları gör (8) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap