Reklam
    Reklam
    Oyun

    Fallout 4 Bekleyenlere Kötü Haber

    Bir süredir haber kaynakları tarafından “Fallout 4 mü geliyor?” tarzında heyecanlı açıklamalara neden olan thesurvivor2299.com adlı internet sitesinin ne olduğu ortaya çıktı.

    Reklam
    Reklam

    Fallout 4 bekleyenleri “keklemek” amaçlı hazırlandığından bir süredir emin olduğumuz ve Bethesda’nın VGX törenine katılmayacağını açıklaması ile kesinleşmişe benzeyen durum, internet sitesi üzerinden yayımlanan “Bethesda’ya değil bana sinirlenin” cümlesiyle net bir hale geldi.

    Sitedeki ipuçlarını topladığını düşünenler Fallout 4 hakkında makaleler dahi yazmaya başlamıştı ama gelin görün ki kazın ayağı göründüğü gibi değildi. O dönemden bu yana birçok aklı selim kullanıcı bunun bir şakadan ibaret olduğunu düşünüyordu.

    Sonuç olarak Fallout 4 müjdesinin başka bir bahara kaldığını belirtelim.

    Reklam
    Reklam

    :: Fallout 4’ü bekliyor muydunuz? Yapılan bu şakayla ilgili ne düşünüyorsunuz?

     

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    2 Yorum

    1. SDN Okuru

      Kazın ayağı değildir o “kazaya”dır. Olay, durum, görünen şey manasındadır. Ezbere konuşmayın biraz dilbilgisi bilin. Klavye başında geçen hayatlara acıyorum.

    2. SDN Okuru

      ‘kazaya’ nerede geçiyor acaba? TDK da bile bulamadım. Yine de merak edip baktım , Osmanlıca dan günümüze dönüşümü o şekilde olmuş. Orjinali ‘kaziye-i anha oyle degil’ . Bu şekliyle de hiçbir yerde kullanıldığına şahit olmadım. O yüzden iş abarttığınız kadar vahim değil. Genel kullanım bu şekilde,kaş yapacam derken göz çıkartmak sizinkisi.

    Diğer yorumları gör (1) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap