İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Yazılım
  4. Diğer Yazılım Konuları
Diğer Yazılım Konuları

Games For Windows Kurulum Hatası

speirs06.12.20093 cevap3.847 görüntüleme
2008'den beri62 mesaj
#1
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Microsoft Games For Windows Live hatası yaşıyorum fakat sorunu bir türlü çözemedim. Bildiğiniz gibi yeni çıkan oyunlarda artık Games for Windows ibaresi var ve olmazsa save falan yapamıyorsunuz. ben de yeni yüklediğim bir oyundan dolayı otomatik olarak Games for Windows yüklendi fakat açmaya çalıştığımda resimdeki gibi Windows XP için hotfix gerektiğini söylüyor.



Tamam a tıklayıp güncelle diyorum. Bu seferde http://support.microsoft.com/kb/960554 bu url açılıyor.



Ben 32Bit Xp işletim sistemini kullanıyorum resimdeki gibi http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=135771 url yi tıkladığımda WindowsXP-KB938759-x86-ENU.exe adında bir güncelleme dosyayı iniyor. Güncelleme dosyasınıda kuruyorum daha doğrusu kurmaya çalışıyorum fakat aşağıdaki gibi hata alıyorum.



Games For Windows u sildim tekrar kurdum fakat yine aynı hataları alıyorum. Dikkat ederseniz, http://support.microsoft.com/kb/960554 bu sayfada çözüm için açılıyor hata kodunu kb960554 diye yazıyor. Bu sayfa içinde http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=135771 bağlantısına tıkladığımda WindowsXP-KB938759-x86-ENU.exe adlı dosya inmeye başlıyor. fark ettiğiniz gibi hata kodunu kb960554 diye veriyor fakat inen hotfix dosyası kb938759 bir türlü anlam veremedim. internette ve microsoft download merkezinde kb960554 adlı dosya aradım fakat bulamadım. Benim gibi aynı sorunu yaşayan varmı acaba yardım ederseniz sevinirim.
Cevaplar
2009'den beri100 mesaj
#2
paylaşım için teşekkürler
2008'den beri2 mesaj
#3
aynı sorun bende de var..lütfen yardım..
2010'den beri164 mesaj
#4
OnePartizan dedi: ↑
paylaşım için teşekkürler
şakamısın arkadasım :)

revo uninstaller gibi artık bırakmadan kaldırabilecegin programlarla kaldır sonra bi daha kurmayı dene bakalım nolacak ilk defa goruyorum bende bu hatayı :scared:

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.