İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. Genel Haberler
Genel Haberler

Meclis'te işbaşı yaptı!

Guest Part13.05.20105 cevap1.549 görüntüleme
#1
Sandıktan çıkan Minetti’nin mecliste önceki gün işbaşı yapması tartışmayı yine alevlendirdi.



İtalya’da dört ay önce yapılan yerel seçimlerde Başbakan Silvio Berlusconi’nin dişçisi ve eski şov kızı Nicole Minetti’yi Lombardia yerel meclisi üyeliğine aday göstermesi sadece İtalya’da değil tüm dünyada olay yaratmıştı.

Sandıktan çıkan Minetti’nin mecliste önceki gün işbaşı yapması tartışmayı yine alevlendirdi. Üzerinde döpiyesiyle yerel meclisin ilk toplantısına katılan 25 yaşındaki Minetti, basının olduğu kadar diğer vekillerin de yoğun ilgisiyle karşılaştı. İtalyan basını ise bu duruma sert tepki gösterdi. Corriere Della Sera gazetesi “Parti lideri inisiyatifini kullanarak çok yakın olduğu isimleri aday yapabilir mi? Bu etik değil” yorumunu yaptı. Minetti ise eleştirilere karşı sessizliğini koruyor. Basında ise Berlusconi iktidarda olduğu sürece yolunun bakanlığa kadar gidebileceği yorumları yer alıyor.

Kaynak
Cevaplar
#2
Vay anasını..:D
#3
italya nasıl yönetiliyor öyle :D

#4
Oy aldıysa mesele yok :)
#5
Ooh. iyiymiş ya :D:D

Bi skandal da orda patlar yakında :D:D
#6
yavuz_4106 dedi: ↑
Oy aldıysa mesele yok :)
Açık söylemek gerekirse oyların gerçeği yansıttığını düşünmüyorum:turned:

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.