İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Eğlence
  4. Komik Resim / Komik Video / Komik Yazı
Komik Resim / Komik Video / Komik Yazı

Ödeşmiş olurduk...

TazzzY08.06.20105 cevap1.144 görüntüleme Kilitli
#1
Temel ile Dursun her gün mendirekte balık tutarlarmış. Bir gün Dursun, "Ula Temel", demiş, "Haçan se...n böyle paluk tutarken, pen senun eve sızsam, senin Fadimeyla aşna-fişna edup, hamile piraksam, penden çocuğu olsa, senle pen ne olurduk?" Temel sakin, yanıtlamış:-"Ödeşmiş olurduk..."

------------------------------------

Temel bir gün avrupaya gider.Temelin kötü bir aliskanligida vardir, sürekli içki içer.birgün
bir bara girip barmenden üç bira ister ve hepsini içer.Üç-bes defa böyle yapinca barmen merak eder ve sorar;-"Niye hep üç tane bira içiyorsunuz?Temel cevap verir;-"ben,... Devamını GörDursun ve Hamdi bizler üçüzüz. hepimiz dünyanin farkli yerlerindeyiz.hepimizde bara girdigimizde birbirimizin yerine bira içeriz, öteki ikibirayi o yüzden içiyorum" der.Yine günlerden bir gün Temel baragelir ve iki bira ister, barmen verir.Temel biralari içtikten sonra tamkalkarken barmen sorar;-"Allah rahmet eylesin efendim, kardesinizin biri öldü heralde?" deyince Temel cevap verir;-"Hayir ben içkiyi biraktim da.."
Cevaplar
#2
Muhahahah.İçkiyi bırakmış :D

Bu arada facebook'tan kopyalamışın galiba :D
Temel cevap verir;-"ben,... Devamını Gör Dursun ve
TazzzY Konuyu açan
#3
SwateR dedi: ↑
Muhahahah.İçkiyi bırakmış :D

Bu arada facebook'tan kopyalamışın galiba :D
Evet arada kaynamış :)
#5
Hangimiz kopyalamıyoruz ki?
TazzzY Konuyu açan
#6
Buradan devam edelim lütfen...

Açılmış özür dilerim :)

Bu konu kilitli

Kilitli konulara yeni cevap yazılamaz.