İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. İnternet
  4. Tavsiye Ettiğiniz Siteler
Tavsiye Ettiğiniz Siteler

Sınırsız Mp3 Dinle

0ReiS031.05.201122 cevap4.755 görüntüleme
#1
Üniversiteli arkadaşımızın Yaptığı Bir Site Arkadaşlar İyi Veya Kötü Yorumlarınızı Bekliyorum.
Cevaplar
#3
idare eder...............
santra
#4
hemen sık kullanılanlara ekledim.. özellikle arama kısmına ilk olarak "sevdanın son vuruşu" yazdım.. ONLARCA tarkan listesi geldi. rastgele birini tıkladı ve çaldı.. eline emeğine sağlık..
#5
mp3 değil de flv desek:)

Dosyların türüne baktım onun için söylüyorum:)
#6
iki verilen link te birbirine çok benziyor... paylaşım için teşekkürler arkadaşlar.
#7
bence gayet başarılı..
yapan arkadaşın ellerine ve emeğine sağlık..
#8
Güzelmiş, teması değiştirilebilir :)
0ReiS0 Konuyu açan
#9
Yorumlarınız için Tşk Ederim Arkadaşlar Tavsiyesi Olan arkadaşlar Lütfen Burya Belirtirseler Daha güzel Yerlere Taşıyacağız.
#10
1)Güzel ve sade ancak arama sonucunda pek fazla şey bulamıyor gibi geldi bana.Ayrıca alakasız sonuçlarda çıkarıyor karşıma.
2)Opera ile uyumsuz.
3)Bir de arama kutusunun altındaki online izleyici sayısı ve facebook beğen butonunu aşağılara bir yerlere sabitlerseniz daha güzel olur.

Şimdilik bunlar...
#11
Site güzel, istediğim sonuçlarla beraber sanırım o sarkıyı söyleyen sanatçının birkaç şarkısını da serpiştiriyor araya alakasız sonuçlar çıkmış gibi görünüyor.

En beğendiğim tarafı hızınız o an da neyse sonuna kadar kullanıp dinlettiriyor size. Tabii sunucusuna da bağlı fakat sıkıntı yaşanmıyor.

Peki şöyle bir şey yapabilir misiniz ? Diyelim sevdiği şarkıyı aramak isteyen kişi şarkının ismini bilmiyor içinden bir kaç söz aklında kalmış, bunları yazıp şarkı sözü için de arama yapıp sonuç çıkarttırabilir mi ? Sadece dinleme sitesi fakat böyle bir hizmet mükemmel olur :)
#12
copyright f*ckulteli :D
#13
fazlaca fizy.com dan esinlenilmiş ama alternatif olarak fena değil güzel bir iş çıkarmış kim yaptıysa
#14
gayet güzel bence temasıda güzel tek eksisi bana göre biraz ağır çalışıyo
#15
Güzel olmuş ama ziyaretçi sayacı güzel durmuyor zaten sitede görünmesine gerek yok bence yada daha göze eden bir şekilde sağ tarafa koyulabilir.
#16
Sadece Müzik Değil Fragmanlar Filan da Çıkıyor.. :laugh: Sanırım Youtube Üzerinden Çekiyor Verileri :)
#17
Geliştirilebilir. saçma sonuçlar çkıyor. çıkan sonuçlardan çalmayanlarda var. en alttaki sabit dinleme çubuğu iç içe girmş.
#18
Geliştrimeye açık. Yazılar biraz daha düzenli olarak yerleştirilirse güzel olur. Üstünde uğraşılırsa iyi bir site olabilir. :)
#19
Güzel bir site fakat sonuçları karıştırıyor hafiften :D
#20
site youtube alt yapısı ile çalışıyor, yani anlayacağınız dinledikleriniz mp3 değil flv formatında. idman la indirip denedim.
#21
fizyi andıran bir teması var ve fizy altyapısını kullanıyo olabilir. Ama bu siteden bir düzine var gibime geliyor. Aynı temayı kullanıyorlar. Bi adres değişik.
#22
HARBİKIZ dedi: ↑
idare eder...............
Bence Süperr
#23
evet site biraz daha göze hitap edilirse eminim büyük sitelere yarışabilir

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.