T
Arkadaşlar bu sabah elektrikler gitti.(Önceden de gittiğinde açılışta normal mi yoksa güvenli kipte mi başlatmak istersiniz diye soruyordu.)Az önce tekrar açtım fakat eski masaüstümden eser yok.Basit bir masaüstü var karşımda.Tüm özelleştirmelerim vs yok.Başlat menüsüne girdiğimde programlar orda ama mesela masaüstümde kurulu pek çok programın kısayolu yok.Opera kullanıyorum.Tüm özelleştirmelerim,şifrelerim vs yok.Yani Opera yeni kurulumuş gibi.
Neyse acaba diyorum kardeşim güvenli kip te başlatmış olabilir mi?Öyleyse veya değilse eski haline nasıl döndürebilirim ? :(:(:(
Windows 7 Ultimate 32 BİT kullanıyorum...
Cevaplar
_
2007'den beri29 bin mesaj
Sanki başka kullanıcıdan girmişsin gibi olmuş, nasıl olmuşsa. :huh:
H
Windows açılırken F8 tuşuna basarak çıkan listeden en son düzgün çalışan ayarlarla aç gibi bi yazı vardı şuan tam anımsıyamadım onu bi dene
M
Kardeşin format atmış olabilir :D Kardeşin sistem geri yükleme yapmış olabilir birçok şeyi yapmış olabilir
_
2007'den beri29 bin mesaj
Kullanıcılar kısmına bi baksana, bana yeni bi kullanıcı eklenmiş gibi geldi.
M
SS rica ediyoruz :)
T
honline>>>Dediğin gibi F8 le girdim ama dediğin gibi bir seçenek bulamadım maalesef.Hatta DEL e basarak set up kısmına bile girdim belki bir şey bulurum diye(ki hiç anlamam) yine bir şey yok.
_kadıköyRAP_ >>> Kullanıcılar kısmına baktım önceki normal olan kullanıcı adı duruyor ve altında (adminstrator) yazıyordu.Üstelik ben bu kullanıcı olayını pek bilmiyorum.Yükleyen arkadaş nasıl yüklediyse artık ben kul. gibi şeylerle pek uğraşmıyorum.Güç düğmesine basıyorum pc açılıyor ve kullanıyorum.Başka da bir şeyden haberim ve bilgim yok maalesf.
Bir de yeniden başlattığımda iki şey dikkatimi çekti :
1)Yeniden başlattığımda PC yi yine her şey sıfır landı.Mesela Opera sıfır gibi demiştim üstte.O zaman şifrelerimi falan girmiştim.Yeniden başlatınca tekrar sıfır gibi oldu :(
2)Yeniden başaltınca sağ alttan bir uyarı çıktı tam okuyamadım ama Windows Geçici profille başlatıldı gibi bir şey yazıyordu sanırım. :( :(
H
F8 le gir oradan Hdd yi seç Enter a basar basmaz peşpeşe yine F8e bas o menü çıkacaktır
_
2007'den beri29 bin mesaj
Kullanıcı hesaplarına bi bak, kendinden başka bilmediğin hesaplar varsa sil.
A
Kullanıcı hesabın bozulmuş, sistem geçici bir hesaptan açılmış. Daha önce benim bilgisayara da olmuştu.
T
honline>>>Dediğini yaptım ve yine aynı masaüstünü açtı :(
_kadıköyRAP_ >>>Sadece tek kullanıcı hesabı var.
Şu geçici Windows profille başlatma iletisi garibime gitti.Onunla ilgili bir şey olabilir mi ?
Bir de her yeniden başlatma da her şey sıfırlanıyor nedense.Tarayıcıyı açıyorum sanki yeni yüklemişim gibi davranıyor.
Bu Ankara elektiriğe ne desem şimdi yeridir.Geçen seferde bu elektirik kesintileri yüzünden işlemcim gitmişti.Şimdi de kafayı yedi...
---------- Post added at 23:57 ---------- Previous post was at 23:55 ----------
Kullanıcı hesabın bozulmuş, sistem geçici bir hesaptan açılmış. Daha önce benim bilgisayara da olmuştu.
Peki düzeltmenin bir yolu var mı ? Eski haline döndürmenin...
A
Bozulan dosyaları chkdsk c: /f ile onarmayı dene istersen öncelikle komut satırını kullanarak..(Windows c: de varsayıyorum.)
T
Bozulan dosyaları chkdsk c: /f ile onarmayı dene istersen öncelikle komut satırını kullanarak..(Windows c: de varsayıyorum.)
Peki bunu nasıl yapacağım ? Acemiyim pek anlamam bu işlerden :(
A
Başlattan Komut İstemi'ni aç ve açılan siyah ekrana chkdsk c: /f yaz. Şayet disk kullanımda.. gibi bir soru sorarsa yanıtın evet olsun. Bilgisayarı yeniden başlattığında disk kontrol edilecektir.
C
Peki bunu nasıl yapacağım ? Acemiyim pek anlamam bu işlerden :(
bilgisayarı güvenli modda başlatma münüsünden komut satırıyla başlatı seçin.
W
sistem geri yükleme yaptın mı? veya yedeğin varsa oradan tekrar kur
T
Neyse arkadaşlar işler karışmaya başladı;kodlar komutlar..Acemiyim iyice dağıtmayalım..En iyisi verileri yedeklettirip format attırmak galiba :) Yardım edenlere teşekkürler...;)
1
Komik gelebilir ama toprak hattını kontrol et, bende de aynısı oldu meğer kaçak varmış kasada :D benim pc ayda bir aniden donuyordu, reset atınca senin yaşadığın olayları yaşıyordum, format atsam da sorun düzelmemişti.. Bence toprak hattına bak, yoksa toprak hattı çek =)
:scared::crying: arkadaşlar masüstüm e bişy oldu siyah oldu masüstü onu nasıl döndürücem eski haline lütfen yardım edin acelem var
Cevabını yaz
Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.