İkisi arasında fark bulamadım :P :Dtopalsolucan dedi: ↑
Söyle Rahatla
12.08.2007159.273 cevap12.127.574 görüntüleme
Kilitli
Cevaplar
Kim demiş siyasi içerikli avatarlar yasak diye? :) Sanırım 1907 demişti.
O halde GPL lisanslı yazılım kullanma, mümkünse kapalı kaynaklı ve ücretli yazılımları kürekleyip kullan. Linux dağıtımlarını da sil, öğrenilmiş çaresizliği engellemek adına :D Bakalım mutlu olabilecek misin?finix dedi: ↑Dosyalar sağlam, herşey sağlam ama tarama sonrası birşey görmemek üzüyor beni ya. :D
Eicar olsa bile çıkmasını istiyorum bir virüsün ya. :D
Bu arada hani ben istersem oyun yazarı olacaktın, itiraz etmediğim halde cevap vermedin...
finix ne demiştim.kimse beni etiketlemesin alıntılamasın.Kimseyle muhabbete girmeden devam ediyorum.Amacın neydi bunu yazarken.Bir mod siyasi her şey yasak yazmıştı benimde aklımda öyle kalmış.
Tamamdır, gözümden kaçmış. :)1907 dedi: ↑finix ne demiştim.kimse beni etiketlemesin alıntılamasın.Kimseyle muhabbete girmeden devam ediyorum.Amacın neydi bunu yazarken.Bir mod siyasi her şey yasak yazmıştı benimde aklımda öyle kalmış.
Öylesine boş bulundum. İstiyorsan silelim?
Hayırdır niye öyle dedin?hsngrms dedi: ↑O halde GPL lisanslı yazılım kullanma, mümkünse kapalı kaynaklı ve ücretli yazılımları kürekleyip kullan. Linux dağıtımlarını da sil, öğrenilmiş çaresizliği engellemek adına :D Bakalım mutlu olabilecek misin?
Bu arada hani ben istersem oyun yazarı olacaktın, itiraz etmediğim halde cevap vermedin...
Bu arada sorumluluk almak bana göre değil, kafam eserseciyim ben. :)
İllaki virüs istedin bende sana yöntemi söyledim :)finix dedi: ↑Hayırdır niye öyle dedin?
Bu arada sorumluluk almak bana göre değil, kafam eserseciyim ben. :)
O zaman benim kabul etmeyeceğimi mi düşündün öyle bir mesaj attın?
Beni bilirsin. Dalgaya vururum. :)hsngrms dedi: ↑İllaki virüs istedin bende sana yöntemi söyledim :)
O zaman benim kabul etmeyeceğimi mi düşündün öyle bir mesaj attın?
Trabzon 2 dk dır oley çektiriyor. rezillik :D
Karşıma çıkma sakın :D Ben sana vurunca dünyayı dalgalı görmeye başlarsın :D Zaten Muay Thai'ye başlayacağımı biliyorsundur...finix dedi: ↑Beni bilirsin. Dalgaya vururum. :)
Bilmiyordum. :)hsngrms dedi: ↑Karşıma çıkma sakın :D Ben sana vurunca dünyayı dalgalı görmeye başlarsın :D Zaten Muay Thai'ye başlayacağımı biliyorsundur...
Neyse, GNU/Linux'la aramızdaki ilişkiye gelirsek.
KDE'nin bu tavırları artık çıldırtıyor. (Başkaları daha beter.) Bash'ta öyle! Dağıtımlar dalga geçiyor gibi geliyor.
Yazı tura atacağım. Yazı gelirse Windows, Tura gelirse GNU/Hurd. :P
nefesim kesildi sanki.
Bırak o HURDayı yav uğraşmaya değmez :D Windows desen ayrı bir çile... Dağıtım deneyip durursan dalga geçerler tabi, birini seç artık :Dfinix dedi: ↑Bilmiyordum. :)
Neyse, GNU/Linux'la aramızdaki ilişkiye gelirsek.
KDE'nin bu tavırları artık çıldırtıyor. (Başkaları daha beter.) Bash'ta öyle! Dağıtımlar dalga geçiyor gibi geliyor.
Yazı tura atacağım. Yazı gelirse Windows, Tura gelirse GNU/Hurd. :P
Hayır. Benim sabit durduğum dağıtım Arch/Mandriva. Diğerleri ile kavgalıyım. :)hsngrms dedi: ↑Bırak o HURDayı yav uğraşmaya değmez :D Windows desen ayrı bir çile... Dağıtım deneyip durursan dalga geçerler tabi, birini seç artık :D
Fakat Arch GNU/Hurd gayet iyi gibi geliyor. :)
İyi yav ben niye senin derdini dert edindiysem. Git istediğin hurdayı, çöplüğü kullan :)finix dedi: ↑Hayır. Benim sabit durduğum dağıtım Arch/Mandriva. Diğerleri ile kavgalıyım. :)
Fakat Arch GNU/Hurd gayet iyi gibi geliyor. :)
finix "hergün başka bir alemde, her gün başka bir gönülde günümü gün ediyorum, sefam olsun oh oh" diyor :Dhsngrms dedi: ↑Bırak o HURDayı yav uğraşmaya değmez :D Windows desen ayrı bir çile... Dağıtım deneyip durursan dalga geçerler tabi, birini seç artık :D
Çok eşlilikten yana :D
Linux çekirdeğine çok bağlısın galiba? Fakat Hurd'un daha özgür olduğunu biliyorsun değil mi? :)hsngrms dedi: ↑İyi yav ben niye senin derdini dert edindiysem. Git istediğin hurdayı, çöplüğü kullan :)
Anti Linuks :Pfinix dedi: ↑Hayır. Benim sabit durduğum dağıtım Arch/Mandriva. Diğerleri ile kavgalıyım. :)
Fakat Arch GNU/Hurd gayet iyi gibi geliyor. :)
Gideceğimiz felsefe ona dönecek zaten. :Pmuratteas dedi: ↑Anti Linuks :P
Linux tekelleşirmiş, Hurd efsaneleşirmiş. Ne gülerim ama :D
Hemde ne kelime. :Devowinds dedi: ↑Linux tekelleşirmiş, Hurd efsaneleşirmiş. Ne gülerim ama :D
Sağım solum önüm arkam Linux :P :D
acer dedi: ↑Sağım solum önüm arkam Linux :P :D

GNU %100 özgür demiş olabilir, fakat çekirdek yüzünden özgür değiller. :)hsngrms dedi: ↑Biliyorum ama işimi görmedikten sonra özgür olması neye yarar?
Linux çekirdiğini kullanıp 0 özgür olan dağıtımlar var onları kullan. Özgür ayağına yatma boşuna :D
Bende işini görmesi için test pilotluğu yapıyorum ya? :) Boşuna mı dedik? :)
Biliyorum ama işimi görmedikten sonra özgür olması neye yarar?finix dedi: ↑Linux çekirdeğine çok bağlısın galiba? Fakat Hurd'un daha özgür olduğunu biliyorsun değil mi? :)
Linux çekirdiğini kullanıp %100 özgür olan dağıtımlar var onları kullan. Özgür ayağına yatma boşuna :D
Just Cause 2 bu oyuna bi giremedim gitti arkadaş :P DiL seçimini yapıyorum Launch diyorum nafile :D
Çekirdek temiz sen merak etme, ha isteyen temiz olmayan çekirdeği yükleyebiliyor mu? Evet, ama temiz geliyor... :)finix dedi: ↑GNU 0 özgür demiş olabilir, fakat çekirdek yüzünden özgür değiller. :)
Bende işini görmesi için test pilotluğu yapıyorum ya? :) Boşuna mı dedik? :)
Ayrıca senin yazdıklarını okuyan da GNU, Hurd ve %100 özgür dağıtımlar çok alakasız zanneder... Hepsi GNU'nun işi sonuçta %100 diyorsa %100'dür parazit yapma :D
Değil, özgür değil. Açık kaynak. (Ula ne özgür yazılım ayağına yattım. Özgür yazılım kimin umrunda? :P)hsngrms dedi: ↑Çekirdek temiz sen merak etme, ha isteyen temiz olmayan çekirdeği yükleyebiliyor mu? Evet, ama temiz geliyor... :)
Tamam bilader sen herkesten iyi biliyorsun Stallman'ın FSF'sinden de benden de hatta bunları yazanlardan bile iyi biliyorsun, aferin :)finix dedi: ↑Değil, özgür değil. Açık kaynak. (Ula ne özgür yazılım ayağına yattım. Özgür yazılım kimin umrunda? :P)
Saçmaladık di mi? :Phsngrms dedi: ↑Tamam bilader sen herkesten iyi biliyorsun Stallman'ın FSF'sinden de benden de hatta bunları yazanlardan bile iyi biliyorsun, aferin :)
ÖZgürlük sen nerdeysen ordadır. :D
Ben nasıl bulaştım sana ya... :D :Dfinix dedi: ↑Saçmaladık di mi? :P
Bu konu kilitli
Kilitli konulara yeni cevap yazılamaz.
