Başvuran ilk 2222 kişiye quickwindow kılıf verilecekti bu hafta başvurupta kılıfı gelen var mı ?
LG G2 kılıf
Cevaplar
Evet bana bugün geldi
evet, geçen hafta geldi
bana bugün geldi.
paketi hiç açmadan satsam orijinal kılıfa ne kadar verirsiniz?
Valla ben 35 liraya gittigidiyordan aldım quickwindow özellikli kılıf yanında da 3 tane jelatin geldi.Orjinal değil ama genede kullanışlı zaten quickwindow telefonun özelliği kılıfı gördümü çalışıyor direk.cdkeygen dedi: ↑paketi hiç açmadan satsam orijinal kılıfa ne kadar verirsiniz?
arkadaşlar elinde orjinal quickwindow kılıf olan varsa ve satmayı düşünüyorsa alabilirim.
ewt bnde var hemde lg firmasından aldım satıyorum bana telden veya face adresten ulasabilirsin tel.05434568214 face adres: kenediyy_1994@hotmail.com
Aldığınız kılıf bumu ? http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g2-uyku-modlu-flexi-flip-cover-kilif-3film-95760072sevket_19 dedi: ↑Valla ben 35 liraya gittigidiyordan aldım quickwindow özellikli kılıf yanında da 3 tane jelatin geldi.Orjinal değil ama genede kullanışlı zaten quickwindow telefonun özelliği kılıfı gördümü çalışıyor direk.
Eğer bu değilse doğrusunun linkini atarmısınız.
Orijinal paketi açılmamış lgden gelen siyah kılıfı 90tlye Ankara içi elden yada havale yapana karşı ödemeli kargo ile satıyorum. Pazarlık payı yoktur. Satamazsam mühim değil yedek olarak elimde durur kendim için
90 mı :) lg bayisinde 80 lira.
Sonuçta bedavaya aldınız ve lg'den 10 lira fazlaya satıyorsunuz :):):):)
Sonuçta bedavaya aldınız ve lg'den 10 lira fazlaya satıyorsunuz :):):):)
20 tl den fazla vermem ben verirsem bi hoş olurum kılıf neydi :D
LG bayileri resmi bayiler değil. Şahıslar açıp LG tabelası koyuyorlar. Ben telefonu ankarada bir alışveriş merkezindeki(Ankamall) LG bayisinden alacaktım ama paralel ithalat olduğunu ve kılıf hediyesi geçerli olmadığını öğrendim. Hatta telefon ilk çıktığında 32 Gb'lık türkiyede olmadığı ve sorduğumda 2 3 haftaya gelmez daha süresi var dediklerinden sonra teknosa'ya girdikten sonra orada 32Gb'lık modelinin olduğunu gördüm ve aldım. Yalancı bir bayiye denk geldiğim için güvenmiyorum onlara. Tamam fiyatı öyle ise gerçekten elimde kalsın.oraycan dedi: ↑90 mı :) lg bayisinde 80 lira.
Sonuçta bedavaya aldınız ve lg'den 10 lira fazlaya satıyorsunuz :):):):)
70e felan forum donanıma yazarsan ordaki g2 konusunda almak isteyen çok kişi vardı sanırım. lg bayisini paralel olup olmamasını pek bilemicem mecidiyeköyde lg de 80 di :)cdkeygen dedi: ↑LG bayileri resmi bayiler değil. Şahıslar açıp LG tabelası koyuyorlar. Ben telefonu ankarada bir alışveriş merkezindeki(Ankamall) LG bayisinden alacaktım ama paralel ithalat olduğunu ve kılıf hediyesi geçerli olmadığını öğrendim. Hatta telefon ilk çıktığında 32 Gb'lık türkiyede olmadığı ve sorduğumda 2 3 haftaya gelmez daha süresi var dediklerinden sonra teknosa'ya girdikten sonra orada 32Gb'lık modelinin olduğunu gördüm ve aldım. Yalancı bir bayiye denk geldiğim için güvenmiyorum onlara. Tamam fiyatı öyle ise gerçekten elimde kalsın.
şu an iç piyasadaki en kaliteli lg g2 kılıfları spigen firmasına ait bence. Biraz telefonu kalınlaştırıyor olabilir ama dokunuş hissi ve malzeme kendini hissetriyor. spigenin kendi sitesinde biraz daha pahalı fiyatlar, ufak bir araştırma sonucunda http://www.cepfit.com/lg-g2-kiliflari sitesinden sipariş verdim ertesi gün elime ulaştı. ben petrol rengini sipariş verdim, diğer seçenekler ise fotoda;)

