İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Akıllı Telefonlar
  4. Samsung
Samsung

Samsung Galaxy S2 !

By Fixed06.07.20142 cevap1.426 görüntüleme
2009'den beri94 mesaj
#1
Merhaba arkadaşlar,

Klon Imei'li Samsung Galaxy S2 var elimde. Telefonu uzun süredir kullanıyorum yavaşlamalar başladı ve şarj olma süresi çok uzun. Mesela şarj olurken %50 şarj olmuş diyelim telefona restart yaptığımda şarj %60 veya daha farklı çıkıyor.

Telefona Wipe yapmak istiyorum. Fakat imei uçar diye yapamadım. Sorum telefona wipe yaptığımda imei uçar mı?
Cevaplar
2009'den beri12 mesaj
#2
2 senedir 100 den fazla wipe yapmıiımdır. wipe imei uçumaz. Ama için rahat etsin diyorsan .Google da imei yedekleme olması lazım bul ve yap.
By Fixed Konuyu açan
2009'den beri94 mesaj
#3
citykhan dedi: ↑
2 senedir 100 den fazla wipe yapmıiımdır. wipe imei uçumaz. Ama için rahat etsin diyorsan .Google da imei yedekleme olması lazım bul ve yap.
Tamamdır dostum. Teşekkürler.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.