İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Bankalar ve Banka Hizmetleri
  4. Krediler ve Kredi Kartları
Krediler ve Kredi Kartları

Enpara

steve7817.07.20158 cevap2.226 görüntüleme
2012'den beri800 mesaj
#1
Herkese Merhaba,

Daha önce Yapı Kredi'den vadesiz hesap açtırmıştım ve yıllık ücret olarak 64TL istedi. Bu durum Enpara'da var mı?
Cevaplar
2014'den beri17 bin mesaj
#2
Ziraat bankasından hesap bakiyesi 800 tl altına dusmeyecekse işletim ücreti yok. Bilginize.
2008'den beri18 bin mesaj
#3
Enpara'da hesap işletim ücreti yoktur.
2013'den beri981 mesaj
#4
Enparada hesap isletim ucreti, dosya masrafi vs. Vs yoktur.
2013'den beri12 bin mesaj
#5
Enpara süper tavsiye ederim tek eksiği kredi kartı gibi kullanılamıyor özelliği actirmadan sanırım, düşünebilecegin çoğu sey ucretsiz. Bu ay da 48 tl oyundan alışveriş yaptim bakalim 24 lira gelecek mi
2013'den beri853 mesaj
#6
Öncelikle nuvo da herhangi bir işlem ücreti alınmıyor bir yanlışınız olmasın.Enpara nuvodadan kat kat güzel fakat ikisinize kullan bence güzel kampanyaları oluyor.
2006'den beri12 bin mesaj
#7
Maaş hesabınız yoksa bankada para tutmayın hiç acımazlar, enpara-nuvo Hariç
steve78 Konuyu açan
2012'den beri800 mesaj
#8
kestal dedi: ↑
Öncelikle nuvo da herhangi bir işlem ücreti alınmıyor bir yanlışınız olmasın.Enpara nuvodadan kat kat güzel fakat ikisinize kullan bence güzel kampanyaları oluyor.
Nuvo değil normal vadesiz hesap açtırdım birde yanında TLCard verdiler. Nedendir bilmiyorum o kartı da internet üzerinden kullanamadım hiç. Yapı Kredi sitesinden İnternetten alışveriş için açma kapama bölümü var onu açtığım halde kullanamadım. Müşteri hizmetlerini aradım neden kullanamıyorum diye. Bazı yerlerle anlaşmamız yok dedi. AppStore'dan, hepsiburada vs. aklınıza gelebilecek yerlerden alışveriş yapmaya çalıştım hiç birinde kullanamadım. Anlaşmamız yok dediğin de bunları söylemeye çalıştım müşteri hizmetlerine ancak bilgisiz biri olduğunu anlayınca tamam tamam dedim kapattım. İnternet üzerinden iletişime geçtim oradan da tekrar telefonla arayın deyince gittim bankamatikten tüm paramı çektim. Zaten 45TL gibi bir şey vardı şimdi benden 64TL istiyor.
2006'den beri12 bin mesaj
#9
Kendi paranı çektiysen suan senden hesap işletim ücreti talep edemezler seni bağlamaz

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.