Merhaba arkadaşlar.2-3 gündür uğraşıyorum fakat başaramadım. Telefonum şu an ios 8.3. 8.4 e yükseltmedim. Jailbreak habire apple driver not found hatası veriyor. Her şeyi denedim. Eski itunes sürümümü yükleyerek de denedim. En son çıkan jailbreak ve ondan öncekiyle de denedim. Yabancı sitelerde itunes driver 64_02 diye bişey var onuda yükleyerek denedim. Fakat hep aynı hatayı verip duruyor. Lütfen acil yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkürler.
ios 8.3 jailbreak sounu
Cevaplar
Hatayı tam olarak nerede veriyor.
ilk başta checking jailbreak environment diyor ondan hemen sonraArdaBrkee dedi: ↑Hatayı tam olarak nerede veriyor.
iTunes ile geri yüklemeyi denedin mi? iTunes checking jailbreak demez.
Ss atar misin?
http://i.hizliresim.com/XoLEQD.pngArdaBrkee dedi: ↑Ss atar misin?
Bilgisayarda iTunes'a dahil herşeyi sil ve iTunes'i baştan yükle.
eski sürümü yükleyin diyolar eski sürümümü yoksa güncel sürümümüArdaBrkee dedi: ↑Bilgisayarda iTunes'a dahil herşeyi sil ve iTunes'i baştan yükle.
Önce eskisini yükle yine olmazsa en yeni sürümde güncelle.
denetim masasından tüm apple-itunes olan programları kaldırdım sonra yükledim bi hata verdi jailbreak denedim yine olmadıArdaBrkee dedi: ↑Önce eskisini yükle yine olmazsa en yeni sürümde güncelle.