Arkadaşlar ben akşama kadar çalışıyorum. Yani gündüz pek telefon kullanamıyorum. Bana uzun ömürlü kasma donma yapmayacak bi telefon lazım (sosyal medya dışında ara sıra oyun oynarım). S3 kullanıyorum ve canıma tak etti artık. Sizden ricam böyle fiyati makul iyi bi telefon önermeniz.
2 aydır karar veremiyorum!
Cevaplar
S6:) fiyati makul diye bir sey yok bir aralik soyle bize:)
Asgari ücretle çalışıyoruz yani :) Ama 1800 (+-100) civari olabilircengover05 dedi: ↑S6:) fiyati makul diye bir sey yok bir aralik soyle bize:)
Tamam o zaman s6 yi al keyfine bakAsgari ücretle çalışıyoruz yani :) Ama 1800 (+-100) civari olabilir
Veya note 4
Başka önerin yok mu ?cengover05 dedi: ↑Tamam o zaman s6 yi al keyfine bak
Veya note 4
G4 saralım abime hem fiyatı uygun hem iyi cihaz.
Lg g4 de ekleyebilirsin. Ben ana markalari tavsiye ederim lenovo ile falan pek ilgilenmiyorum. Ilk tavsiyem en iyisi s6 2.tavsiyem note 4 3.tavsiyem lg g4 dürBaşka önerin yok mu ?
Ne sorunu var G4'te ilk serileri problemliydi düzeldi diye biliyorum.G4 te de sorun var dedilero_O
Boot sorunu varmış serviste çözülüyormuş ama açıkçası tipi de pek hoşuma gitmedi ama düşünürümNe sorunu var G4'te ilk serileri problemliydi düzeldi diye biliyorum.
S6 dusun o zamanBoot sorunu varmış serviste çözülüyormuş ama açıkçası tipi de pek hoşuma gitmedi ama düşünürüm
Peki sony xperia z5 e ne dersin? Iyi midir?cengover05 dedi: ↑S6 dusun o zaman
Alinabilir ancak z5 fiyati fazla degil mi 1800 den :) birde s6 dusunmeme sebebin nedir?Peki sony xperia z5 e ne dersin? Iyi midir?
Samsung olması yetmez mi :) Şaka bi yana pek cok sebep var. Mesela arayüzü cok ram tüketiyor. Bu yüzden bir süre sonra kasılmaya sevep oluyor. Diğer sebep güncellemesinin çok geç gelmesi. Falan filan işte. Bu yüzden samsunga soğuk yaklaşıyorumcengover05 dedi: ↑Alinabilir ancak z5 fiyati fazla degil mi 1800 den :) birde s6 dusunmeme sebebin nedir?
Anladim kasma sorunu yok s6 kullananlar kulubune bakabilirsin yok yani:) yani ben sana sunu diyeyim z5 para verilmez. Yani ben note 5 kullaniyorum arayuzde hicbir sorun yok.Samsung olması yetmez mi :) Şaka bi yana pek cok sebep var. Mesela arayüzü cok ram tüketiyor. Bu yüzden bir süre sonra kasılmaya sevep oluyor. Diğer sebep güncellemesinin çok geç gelmesi. Falan filan işte. Bu yüzden samsunga soğuk yaklaşıyorum
Birde ram tüketmesi 70 bende de hic bir kasma yok. Tavsiyem samsung
Samsung harici tavsiyemde g4 dür
Valla 2 sine de sıcak bakmıyorum note5 olabilir ama s7 çıktıktan sonra fiyatı düşer mi?cengover05 dedi: ↑Samsung harici tavsiyemde g4 dür
Fiyat dusmesi olabilir bekle istersen.Valla 2 sine de sıcak bakmıyorum note5 olabilir ama s7 çıktıktan sonra fiyatı düşer mi?
Note 5 al
applee 5s kardeşim zorla kendini
note serisinden bir cihaz uzun yillar kullanirsin hep oyle olmustur.Z5 compact, asus zenfone 2,lenovo vibe p1 gibi biraz daha orta-üst arasi birseyde alabilirsin.Bir telefona 1.500 tlden fazlasi israf kisisel olarak dysunuyorum.Zaten temel amac telefonla gorusmek sosyal medyada cogu cihaz dolasiyor.2.500 tl ile 1.300 tllik cihaz arasindaki farklar sunlar : kamera daha iyi, tasarimi daha iyi,ekran kalitesi belki daha iyi bu kadar.Yani param var ben veririm dersen sen bilirsin ama bence saydigim cihazlar isteklerini karsilar.Bende lenovo p70 var kamerasi haricinde taş gibi telefon.Onu bile alsan cok fark olmaz anca saydigim farklar olur.
S7 ve s7 edge gelince note5 ucuzlarsa alabilirim. Zenfone 2 yi almak istemiyorum. Lenovo da kararsızım çünkü hem servis olsun hem performans olsun o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Z5c alabilirim ama onda da kamera manuel modda güzel çekiyormuş. Ben de bi telefona 2500-3000 vermeyi saçma buluyorum ama baksanıza 2000 tlnin altındakiler de hep bişeylerden kısmış ta kısmış.Prophotone dedi: ↑note serisinden bir cihaz uzun yillar kullanirsin hep oyle olmustur.Z5 compact, asus zenfone 2,lenovo vibe p1 gibi biraz daha orta-üst arasi birseyde alabilirsin.Bir telefona 1.500 tlden fazlasi israf kisisel olarak dysunuyorum.Zaten temel amac telefonla gorusmek sosyal medyada cogu cihaz dolasiyor.2.500 tl ile 1.300 tllik cihaz arasindaki farklar sunlar : kamera daha iyi, tasarimi daha iyi,ekran kalitesi belki daha iyi bu kadar.Yani param var ben veririm dersen sen bilirsin ama bence saydigim cihazlar isteklerini karsilar.Bende lenovo p70 var kamerasi haricinde taş gibi telefon.Onu bile alsan cok fark olmaz anca saydigim farklar olur.
2000 tl'e kadar s6 seni götürür kardeşim....Arkadaşlar ben akşama kadar çalışıyorum. Yani gündüz pek telefon kullanamıyorum. Bana uzun ömürlü kasma donma yapmayacak bi telefon lazım (sosyal medya dışında ara sıra oyun oynarım). S3 kullanıyorum ve canıma tak etti artık. Sizden ricam böyle fiyati makul iyi bi telefon önermeniz.
LG g4 alınabilir. Paralel ithalat olan modelleri 1250-1350 TL arasında bulabilirsin.S7 ve s7 edge gelince note5 ucuzlarsa alabilirim. Zenfone 2 yi almak istemiyorum. Lenovo da kararsızım çünkü hem servis olsun hem performans olsun o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Z5c alabilirim ama onda da kamera manuel modda güzel çekiyormuş. Ben de bi telefona 2500-3000 vermeyi saçma buluyorum ama baksanıza 2000 tlnin altındakiler de hep bişeylerden kısmış ta kısmış.
LG G Flex 2 cihazını düşünebilirsin. Tasarımı hoşuna giderse güzel bir f/p cihazıdır.