Fiyat 2000-2500 tl arası oyun bilgisiyarları önerirmisiniz dizüstü ilk tercihim ama masüstüde önerin
Oyun bilgiiyarı
Cevaplar
O fiyata iyi bir oyun laptopu bulunmaz. Masaüstü önersem daha iyi.
Al sana çok iyi bir bilgisayar. Bütçeyi biraz aşabilirsen kasayı Zalman Z3 Plus yap zorlamaya değer.


sitenin linkini atarmısın aynı bu şekildeAl sana çok iyi bir bilgisayar. Bütçeyi biraz aşabilirsen kasayı Zalman Z3 Plus yap zorlamaya değer.
Bu linkten (Sinerji Bilgisayar - Sistem Tavsiyeleri - PC Toplama - Ekran Kartı) sihirbaza ulaşabilirsin. Oradan parçaların ismini bulup teker teker seç. Site güvenilir. Alışveriş sepetinde attığım resim ile her harfini teker teker karşılaştır parçaların. Tek bir harften veya sayıdan bile başka bir ürün gelebilir eline.
V3X'in zaten 600W 80+'lık kasası var daha uyguna geliyor onu neden koymadın?Al sana çok iyi bir bilgisayar. Bütçeyi biraz aşabilirsen kasayı Zalman Z3 Plus yap zorlamaya değer.
Dikkat etmemişim üzgünüm. Genellikle kasa ve PSU'yu ayrı öneriyorum. Varsa onu alsın tabii ki.__kadıköyRAP__ dedi: ↑V3X'in zaten 600W 80+'lık kasası var daha uyguna geliyor onu neden koymadın?
Linkini vereyim ben.
AeroCool V3X Advance Devil Red Edition 600W 80+ Bronze 2xUSB Kırmızı/Siyah ATX Kasa
Ayrı ayrı olunca 309 TL oluyor.
AeroCool V3X Advance Devil Red Edition 600W 80+ Bronze 2xUSB Kırmızı/Siyah ATX Kasa
Ayrı ayrı olunca 309 TL oluyor.