Allah'a çok şükür iyiyim. Sınavlar mı? Bazı derslerin sınavlarından iyi not aldığımı söyleyemem ama bazıları iyi.Simsizz1905 dedi: ↑İyiyiz Allah'a şükür. Siz nasılsınız? Sınavlar nasıl gidiyor ?
Söyle Rahatla
12.08.2007159.273 cevap12.127.574 görüntüleme
Kilitli
Cevaplar
Bu gece meyhanede içerken bir hoş oldum, sarhoş olmam diyordum ben şimdi berduş oldum.
Eşit ağırlık mı seçmiştiniz ? Matematikten haber verin :)Halktan Biri dedi: ↑Allah'a çok şükür iyiyim. Sınavlar mı? Bazı derslerin sınavlarından iyi not aldığımı söyleyemem ama bazıları iyi.
Mat: 45. Sayısalı seçtim. Ah ah. Ne yaptım ben?Simsizz1905 dedi: ↑Eşit ağırlık mı seçmiştiniz ? Matematikten haber verin :)
--- Gönderi Güncellendi ---
@Simsizz1905 Siz hangi bölümü seçtiniz?
Sayısal. Mat:63. Dersleri yükseltmeniz için çok vaktiniz var. Hemen ümitsizliğe kapılmayın.Halktan Biri dedi: ↑Mat: 45. Sayısalı seçtim. Ah ah. Ne yaptım ben?
--- Gönderi Güncellendi ---
@Simsizz1905 Siz hangi bölümü seçtiniz?
Dolar çaktırmadan 3.75 seviyesine gelmiş yine.
Mayısta ne olacak simdi?Orijinal oyun alırsın ama inmesi için 2 hafta beklersin... Allah'tan bu ay son kez 3 mbps'ye düşüyoruz.
He birde ttnetten bir yönetici okulumuza geldi. Sorunca, valla bizim niyetimiz yok dedi...? Ses kaydı alıp, Ahmet arslana atmak lazımdı. :D ismini vermeyim ama
Son 3 mbit'im hayırlı olsun:)
Günaydın ahali. Dünden beri "Levlanın Hikayesi" albümünü dinliyorum kafayı yiyecem.
bugun buyuk gun :relaxed:
Ya seve seve ya s neyse lafı bilen bilir mecbur yapacaklar. Ilgikinkonuya gidip detaylı bilgi öğrenebilirsin.Mayısta ne olacak simdi?
He birde ttnetten bir yönetici okulumuza geldi. Sorunca, valla bizim niyetimiz yok dedi...? Ses kaydı alıp, Ahmet arslana atmak lazımdı. :D ismini vermeyim ama
Eskiden söyle rahatlaya mesaj geldi diye bildirim geliyordu şimdi gelmiyor neden acaba ?
Aynen. Bazen bu durum bende de oluyor. Sadece "Söyle Rahatla" başlıklı konudan değil diğer konulardaki bildirimlerde de ara sıra sorun oluyor.Matthew Bellamy dedi: ↑Eskiden söyle rahatlaya mesaj geldi diye bildirim geliyordu şimdi gelmiyor neden acaba ?
@Fragger
Ya arkadaşım bana neden kulaklık dayanmıyor anlamıyorum ki. iPhone 7 kulakığını pert ettim şimdi de 5S'den kalan kulaklığı pert ettim.
Jack girişlerinden kopartıyorsan (kulkalıklarda genel sorun oradan kaynaklanıyor) kulaklıkların jack girişleri ile kablonun ilk birleşim noktasına tükenmez kalem yayı geçir sorun ortadan kalkar.Ya arkadaşım bana neden kulaklık dayanmıyor anlamıyorum ki. iPhone 7 kulakığını pert ettim şimdi de 5S'den kalan kulaklığı pert ettim.
Önceki kulaklılığım jack girişinin ordan pert oldu şimdikinin kumandası acayip şeyler yapıyor.Jack girişlerinden kopartıyorsan (kulkalıklarda genel sorun oradan kaynaklanıyor) kulaklıkların jack girişleri ile kablonun ilk birleşim noktasına tükenmez kalem yayı geçir sorun ortadan kalkar.
Çare gusül:D:D:DÖnceki kulaklılığım jack girişinin ordan pert oldu şimdikinin kumandası acayip şeyler yapıyor.
Aynen böyle yap. Birşey olmaz.Önceki kulaklılığım jack girişinin ordan pert oldu şimdikinin kumandası acayip şeyler yapıyor.

İyi fikir. Ben de şimdi takmaya çalışayım. :)
--- Gönderi Güncellendi ---
@Lazzz Kalem yayını kulaklığa geçiremiyorum. Yay küçük. Sizce ne yapabilirim?
No shit sherlock.Halktan Biri dedi: ↑hp'nin tersten görünüşü :D :D
yanan tost makinasının fotosunu çekmediğime pişman oldum...
Neden ki?ConfickerBelasi dedi: ↑yanan tost makinasının fotosunu çekmediğime pişman oldum...
Olamaz gerçekten mi? gibimsi bişey.Halktan Biri dedi: ↑What do you mean?
Malesef Google Translate öyle demiyor :D . Buyrun link:Olamaz gerçekten mi? gibimsi bişey.
Google Translate.
Bu konu kilitli
Kilitli konulara yeni cevap yazılamaz.

