Merhaba arkadaşlar ben bu pubg yi̇ e tab 5 tablete yükleyemedi̇m aranizda yükleyen varmi
Etab 5 pubg
Cevaplar
Bende yok fakat yükleyemezsin çünkü android sürümü 4.4.2 olduğu için en düşük 5.0 olması gerekiyor.Merhaba arkadaşlar ben bu pubg yi̇ etab 5 tablete yükleyemedi̇m aranizda yükleyen varmi
Bazi yerlerde rom la falan yuklendigini duydum ama seninde haberin yok heraldeBende yok fakat yükleyemezsin çünkü android sürümü 4.4.2 olduğu için en düşük 5.0 olması gerekiyor.
Yüklesende oynatacağını hiç sanmıyorum.
Rom yüklesen ne yazar ekran kartın işlemcin ramin yetmezse 10 20 fps ilemi oynayacaksın?Bazi yerlerde rom la falan yuklendigini duydum ama seninde haberin yok heralde
Etab 5 in özelliklerinden düşük cihazlarla oynanıyor (j5 2016 gibi) etab5 'le neden oynanmasin konu hakkında bilgin yoksa yorum yazmayabilirsin ben yükleyen varmı diye sordumRom yüklesen ne yazar ekran kartın işlemcin ramin yetmezse 10 20 fps ilemi oynayacaksın?
Cihazı rootlayıp Android versiyonunu yükseltmesini yapabiliyorsan oyun 30 FPS'te açılır.Etab 5 in özelliklerinden düşük cihazlarla oynanıyor (j5 2016 gibi) etab5 'le neden oynanmasin konu hakkında bilgin yoksa yorum yazmayabilirsin ben yükleyen varmı diye sordum
Normal yolla başka bir çözümü yok.
Arkadaş bilmiyor yardım ediyoruz yardım ettiğimize pişman ettiriyor.Death Mark dedi: ↑Cihazı rootlayıp Android versiyonunu yükseltmesini yapabiliyorsan oyun 30 FPS'te açılır.
Normal yolla başka bir çözümü yok.
Death Mark dedi: ↑Cihazı rootlayıp Android versiyonunu yükseltmesini yapabiliyorsan oyun 30 FPS'te açılır.
Normal yolla başka bir çözümü yok.
Allah için sen yardim etme sen sadece yüklenmez dedin başka bisey demedin bunun neresinde yardim??Arkadaş bilmiyor yardım ediyoruz yardım ettiğimize pişman ettiriyor.
Yüklenmez demedim 10 20 fps ilemi oynayacaksın dedim nerenle okudun?Allah için sen yardim etme sen sadece yüklenmez dedin başka bisey demedin bunun neresinde yardim??
Rom yüklesen ne yazar ekran kartın işlemcin ramin yetmezse 10 20 fps ilemi oynayacaksın?
Tamam kardeş konuyu kapatalım çok uzadı çünkü
e-tab 5 ime dün 7.0 kurdum normalde pubg oynamam ama deneyeyim senin için performans tartışmasınada cevap getirmiş oluruz :)
:D garanti varmıydı?e-tab 5 ime dün 7.0 kurdum normalde pubg oynamam ama deneyeyim senin için performans tartışmasınada cevap getirmiş oluruz :)
Heeeh sonunda bi bilen ciktie-tab 5 ime dün 7.0 kurdum normalde pubg oynamam ama deneyeyim senin için performans tartışmasınada cevap getirmiş oluruz :)
Bilen mi? yükleyip söyleyecek .Heeeh sonunda bi bilen cikti
---- Mesajlar birleştirildi ----
Aynı şey olabilir aslında :D
düzenlendi
Lise bitti zaten arayan soran olmadığı için yaptım bende eski haline göre çok daha iyi en azından video filan izleyebiliyorum artık.:D garanti varmıydı?
Sende benim gibi mezunami kaldin yoksa:(Lise bitti zaten arayan soran olmadığı için yaptım bende eski haline göre çok daha iyi en azından video filan izleyebiliyorum artık.
Ben sana hiç oynayamazsın demedim. Android 4.4.2 versiyonu ile oynayamazsın dedim. Mecburen yükseltme yapman gerek.Heeeh sonunda bi bilen cikti
Ben hic oynamazsin lafini size soylememistim ama;)Death Mark dedi: ↑Ben sana hiç oynayamazsın demedim. Android 4.4.2 versiyonu ile oynayamazsın dedim. Mecburen yükseltme yapman gerek.
Android sürüm yükseltmek iyidir hızlandırabilir fakat bazı android sürümler daha fazla ram yiyebiliyor yani 6.0 öyle bir ram yiyorki yükleseydin kasmaktan bakamazdın bile.Lise bitti zaten arayan soran olmadığı için yaptım bende eski haline göre çok daha iyi en azından video filan izleyebiliyorum artık.
O mesajımı alıntıladınız. Mesaj alıntılamak, kişiye cevap vermek oluyor.Ben hic oynamazsin lafini size soylememistim ama;)
Tamamda ben luxele alintiladim sizide alintilamisDeath Mark dedi: ↑O mesajımı alıntıladınız. Mesaj alıntılamak, kişiye cevap vermek oluyor.
O yüzden, biraz dikkatli olup, saygılıca cevap vermekte fayda var. :)Tamamda ben luxele alintiladim sizide alintilamis
---- Mesajlar birleştirildi ----Death Mark dedi: ↑O yüzden, biraz dikkatli olup, saygılıca cevap vermekte fayda var. :)
Kardesim ben luxeli alintiladim mesajlar birlesik oldugu icin senide almis uzatmanin manasi ne bide kimseye bir saygisizlik yapmadimDeath Mark dedi: ↑O yüzden, biraz dikkatli olup, saygılıca cevap vermekte fayda var. :)
---- Mesajlar birleştirildi ----
Turkdevs forumda tencent games ile tini nin cikardigi pubg nin farkli cince versiyonu açıyormuş denemekte fayda var
düzenlendi
Dostum Tencent Games ambleminden sonra siyah ekran veriyor ve bir süre sonrada uygulama çöküyor ne yazık ki.
Yardımcı olduğun için çok saol peki google play e pubg yi yazınca sende direk çıkıyor mu yoksa apk olarakmi indirdinDostum Tencent Games ambleminden sonra siyah ekran veriyor ve bir süre sonrada uygulama çöküyor ne yazık ki.
4.4 de 500mb boş alan varken 7.0 a yükselttikten sonra boş alan 1,2gb ye çıktı 6.0 bilmem ama 7.0 oldukça verimli olduğunu söyleyebilirim tabiki bunda yüklediğim romunda etkisi var öncekine göre daha hafif bir rom.Android sürüm yükseltmek iyidir hızlandırabilir fakat bazı android sürümler daha fazla ram yiyebiliyor yani 6.0 öyle bir ram yiyorki yükleseydin kasmaktan bakamazdın bile.
Apk olarak yükledim google play de çıkmadı.Yardımcı olduğun için çok saol peki google play e pubg yi yazınca sende direk çıkıyor mu yoksa apk olarakmi indirdin
Yükledigin romun linki varmi??4.4 de 500mb boş alan varken 7.0 a yükselttikten sonra boş alan 1,2gb ye çıktı 6.0 bilmem ama 7.0 oldukça verimli olduğunu söyleyebilirim tabiki bunda yüklediğim romunda etkisi var öncekine göre daha hafif bir rom.
Nougat - [7.1.2] XENONHD for Etab5 önceden uyarayım youtube dan video izlerken dışarıya ses vermiyor kulaklık takman lazım böyle bir sorunu var onun dışında gayet stabil.Yükledigin romun linki varmi??
düzenlendi