ip adresim ellerinde olduğu halde henüz bir icraatlarını göremediğim site!
Onlar, en basitinden, msn'i bırakın mısır bile patlatamazlar.
yöneticiler ile üst yöneticileri birbirine karıştırıyorsun.orada 3-4 tane üst yönetici var.diğer yöneticiler bile bu üst yöneticilerin kullanıcı adı veya isminden başka birşey bilmez.
O laf onların lafı ben onlardan duydum.
sen normal bir yönetici ip numaranı göndermiş olabilirsin. hem senin ip numaranı kim ne yapsın ki :D üst yöneticilerin seninle zaman kaybedeceğini de sanmıyorum.oradakiler üst yöneticiler, kasperskyin açıklarını bulan,windowsun bilinmeyen açıklarını bulan,i.e nin bilinmeyen açıklarını bulan ve bu açıkları kullanan insanlar.tanımadan yorum yapma hepsi üst düzey bilgiye sahipler ve antivürüs kodluyorlar.seninle niye uğraşsınlar ki :D
Bende bir türlü anlamamışımdır kümes ve msn patlatma laflarını.
Biraz araştırırsan o sitede ip adresinden adres nasıl bulunuru, nasıl boş insanlar olduklarını anlarsın.
Msn plus indireceklermiş, msnim açık olacakmış, ip adresimi alacaklarmış, devamını yazmayayayım tam bir komedi
bu cümlen benim üstte söylediklerimi kanıtlar niteliğinde. kısacası sen oradaki bir konudan etkilenmişsin, bunun haricinde de aranızda herhangi bir olay olduğunu sanmıyorum.oradaki konu bilinen birşeydir :) o konudaki kişiler ipden en fazla adsl şifresi bulabilir.
hiç bir üst düzey yönetici msn adresini patlatırım demez, (eğer dediyse caps koyarsan sevinirim) oradaki çocuklardan bazıları seninle alay etmiş sanırım :) veya normal yöneticilerden biri.
Mervenin dediklerini de yanlış anlıyorsun. Mervede normal yöneticilerden değil üst yöneticilerden bahsediyor.
O üzerine yapıştırılmış bir etiket . Ben de zamanında oradaydım . Ve orada herkez kendini hacker sanıyor . ( 1-2 yıl önceydi ben gittikten sonra neler değişti bilemem )
kimse orada ben hackerim demiyorum.bu cümeyi neden wardoma yapıştırıyorsunuz anlamadım.burada da ben hackerim diyen çok çıkar.acaba hackerim diyenler hacker in manasını biliyorlar mı :D
eğer eskiden bahsedeceksek dünyada 3.sırada yer alıyordu. yıllar önce wardomun(üst yö.) kodladığı yazılımlar bile hala yerli ve yabancı kullanıcılar tarafından aranıyor,kullanılıyor.
şimdi yüzlerce olan hack,deface,güvenlik sitelerinin sahiplerinin çoğu wardomdan çıkmadır.eskiden bu işlerle ugrasan herkes oradaydı wardom içinde gruplar oluşturup birbiriyleriyle atışıyorlardı :) şimdi wardomdan ayrılanlar yüzlerce site kurdular .
şu anda ise defacer sayısı çok az.hatta yok denecek kadar. o yüzden bazı ithamlarda bulunmadan önce araştırma yapın.wardomu tanımayanlar arşivleri bir karıştırsınlar :) wardomun 10 yıllık mazisi var.
not : böyle bir konu açma gereği neden duyuldu hala anlamış değilim. kimse zorla üye yaptırılmaz, sadece bir link almak için (diğer forumlar gibi) veya konu okumak üye olmanıza gerek yok.orada konu açan kişiler bellidir.