Merhaba, cihazda ilk alındığında ekranda gidip gelmeler vardı, üniversiteye gittiğimden götüremedim. Cihazda ısınıp kapanma sorunu da var. Bunları da belirteceğim. Belki bi orta yolu buluruz :) benimde hatam var onların da
Ama şuan ki aklım olsa macbook almam, öğrenci adamız zorla aldık ? parçası çok pahalı
Önceden var olan sorunları sıvı temasından sonra ıspatlamanız biraz zor olacaktır ama tabi yinede sorunu belirtin.
Macbooklar pahalı bilgisayarlar doğal olarak onarımıda pahalı oluyor ben fan temizliği yaparken fanın anakartı giriş soketini kırdım sadece bir soketi yerine lehimletmek için 400 tl verdim.
Öğrenci için mac hemde 2019 mac oldukça pahalı bir oyuncak orasıda ayrı mevzu yarı fiyatına çok daha iyi windows bilgisayarlar var benim mac'i tercih etmem nedenim sadece ve sadece şarjı,şarjı bu düzeyde windows bilgisayar olsun mac'i bir dakika tutmam elimde.